Κυριακή, Ιουλίου 26

H Kaia Gerber πιο sexy από ποτέ στο εξώφυλλο της Vogue Japan

H Kaia Gerber πιο sexy από ποτέ στο εξώφυλλο της Vogue Japan
H Kaia Gerber είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της γενιάς της και μάλιστα, συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας αλλά και τα καλύτερα περιοδικά.

Η 18χρονη καλλονή φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue Japan για το μήνα Σεπτέμβριο και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό.
Στις φωτογραφίες του περιοδικού εμφανίζεται πιο sexy από ποτέ, ποζάροντας άλλοτε με αισθησιακά εσώρουχα και άλλοτε μόνο με τις ψηλές βινύλ μπότες της.


Τα εξώφυλλα φωτογραφήθηκαν από το δίδυμο Luigi και Iango και το styling από τη συντάκτρια της Vogue Japan, Anna Dello Russo. Το μακιγιάζ της ζωντανεύει ο YSL Global Beauty Director Tom Pecheux.


Ο Luigi Murenu επιμελήθηκε τα κοντά καστανά ακόμα μαλλιά της Gerber, έτσι ώστε να φαίνονται επιμελώς ατημέλητα, χαλαρά και γενικά, παράξενα σέξι.
«Ευχαριστώ όλους που έκανα την τελευταία μου δουλειά πριν από την καραντίνα, ήταν το καλύτερο που μπορούσα να ζητήσω», έγραψε το μοντέλο σε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία αποκάλυψε το εκπληκτικό εξώφυλλο. «Όταν σε περιβάλλουν τόσα ταλαντούχα άτομα, είναι εύκολο να απειλείται η δουλειά σου. Luigi & Iango, σας αγαπώ τόσο πολύ ❤️ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!».





govastileto.gr