Δευτέρα, Αυγούστου 31

Τρώνε τζάμπα παίρνουν και 550 ευρώ κάθε μήνα από τους Έλληνες φορολογούμενους οι βρωμοπακιστανοί και θέλουν να σκοτώσουν αυτούς που τους ζούνε !

Ποινικές διώξεις για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη άσκησε ο Εισαγγελέας στους 22 Πακιστανούς
pakistanoi-messaraa
Οι 22 Πακιστανοί οι οποίοι και συνελήφθησαν κατόπιν της άγριας συμπλοκής που εκτυλίχθηκε το Σάββατο στη Μεσαρά, πέρασαν σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου, το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου.
Βάσει πληροφοριών, ο εισαγγελέας άσκησε και στους 22 άνδρες ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και σε βαθμό πλημμελήματος για συμπλοκή, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας υπό τη μορφή βλάβης, παράνομη είσοδο στη χώρα και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο γραφείο του ανακριτή ωστόσο ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία για ν’ απολογηθούν το πρωί της Τρίτης, 1η Σεπτεμβρίου.
Παράλληλα, ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγήθηκαν και οι δύο Έλληνες που συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου με την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας. Οι δύο άντρες αφέθηκαν ελεύθεροι και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου.