Κυριακή, Αυγούστου 2

Κατερίνα Καινούριου – Νίκος Γεωργιάδης: Νέο πρόσωπο στην εκπομπή της

Κατερίνα Καινούριου - Νίκος Γεωργιάδης: Ένα από τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την Κατερίνα Καινούριου τη νέα σεζόν, θα είναι ο Νίκος Γεωργιάδης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη.

Κατερίνα Καινούριου – Νίκος Γεωργιάδης: Με αέρα ανανέωσης θα επιστρέψει το «Ευτυχείτε» του OPEN, τη νέα σεζόν, έχοντας βέβαια μια επιτυχημένη περσινή χρονιά και υψηλά ποσοστά. Τα στελέχη του καναλιού και η κεντρική παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, αναζητούν κάποια νέα πρόσωπα, ένα εκ των οποίων φαίνεται ότι βρέθηκε. Ο Νίκος Γεωργιάδης, διευθυντής του περιοδικού ΟΚ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα ΟΝ Time, από την ερχόμενη σεζόν θα βρίσκεται στην ομάδα της ψυχαγωγικής εκπομπής. Η συγκεκριμένη συνεργασία ήταν να γίνει από την περασμένη χρονιά, όμως τα πράγματα κύλησαν διαφορετικά και ο Νίκος Γεωργιάδης βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Μετά από φιλία ετών, ο δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια θα βρεθούν σε λίγο καιρό στο ίδιο πλατό. Προς το παρόν ο Νίκος τηρεί σιγήν ισχύος, αφού περιμένει να γίνουν οι ανακοινώσεις από το κανάλι και στη συνέχεια να μιλήσει ο ίδιος. Από κει και πέρα, να αναφέρουμε ότι η Κατερίνα Καινούριου απολαμβάνει το καλοκαίρι της στην Σαντορίνη. Η παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής της για φέτος ξεκουράζεται επιλέγοντας τα νησιά της χώρας μας. Η Κατερίνα που λατρεύει να φωτογραφίζεται στους προορισμούς που πηγαίνει πόζαρε στο φακό τόσο με μαγιό όσο και με αέρινα φορέματα. «Σαντορίνη… Εδώ που τα λόγια περιττεύουν και η εικόνα μιλάει μόνη της… Απλα ΜΑΓΕΙΑ», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες.