Σάββατο, Αυγούστου 29

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων του Κωνσταντίνου
Ο πολιτικός κόσμος εξελίσσεται σε δεσμοφύλακα τού λαού για λογαριασμό των αντίχριστων τυράννων που χτίζουν και επεκτείνουν διαρκώς στην ζωή των εθνών την παγκόσμια νεοταξική φυλακή. Νομοθετούν και κατόπιν εφαρμόζουν την υποταγή τού ελεύθερου ανθρώπου στον ψυχικό καταναγκασμό, καταστρατηγώντας κάθε ηθική αξία. Χρησιμοποιούν ως αφορμή μια ιογενή νόσο όπως είναι ο κορονοϊός, εξαχρειώνοντας ταυτόχρονα την ανθρώπινη υγεία και την οικονομία.
Το ψευτορωμέϊκο έχει προβεί σε πράξη νομοθετικού περιεχομένου προ τής πρώτης καραντίνας και εν συνεχεία σε ψήφιση νόμου με αντικείμενο τον υποχρεωτικό
εμβολιασμό και την υποχρεωτική νοσηλεία για την πρόληψη και αποτροπή μετάδοσης τού κορονοϊού, απαγορεύοντας το δικαίωμα απόρριψης τής μεθόδευσης. Και τούτο όταν η εταιρεία στην οποία έχει αναθέσει το ελληνόφωνο κράτος την παράδοση τού εμβολίου αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες από τυχόν παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό.
Δεν είναι βέβαια μόνον ο ατομικός καταναγκασμός που ασκεί η πολιτεία για τον εμβολιασμό. Είναι ο τρόπος που παραβιάζει το άσυλο τής οικίας. Ο ίδιος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διά στελέχους του είχε πει ότι θα γίνονται έλεγχοι ακόμη και μέσα στα σπίτια για την πλήρη καταγραφή και αποτροπή νέων κρουσμάτων. Η δε υποχρεωτική χρήση τής μάσκας στα παιδιά μας στο σχολείο επιβάλλει ευθύνες στο ζήτημα τής γονεϊκής επιμέλειας. Δηλαδή ο νεοταξισμός χωρίζει οικογένειες και επιδιώκει την έφοδο τού μικροτσίπ στον ανθρώπινο οργανισμό για την καταγραφή και τον διαρκή έλεγχο τού υποταγμένου στον αντίχριστο πολίτη.
Παράλληλα τα οικονομικά μέτρα περιορισμού τού μηχανισμού τής εργασίας με τον περιορισμό των επαγγελματικών δραστηριοτήτων ως δήθεν βήμα αποτροπής συναθροίσεων ιογενών και μεταδοτικών(!) έχει προκαλέσει μείωση εσόδων και κλεισίματα κάποιων επιχειρήσεων. Άλλες πάλι επιχειρήσεις προβαίνουν είτε σε μείωση προσωπικού είτε σε εκ περιτροπής εργασίας τού προσωπικού. Παράλληλα οι τράπεζες προβαίνουν σε πωλήσεις εξυπηρετούμενων δανείων σε χρηματοοικονομικούς οίκους που δεν έχουν έδρα την Ελλάδα. Υπάρχει δηλαδή μια κίνηση εξόδου κεφαλαίων από τη χώρα, κάτι που φέρνει στο μυαλό μας τις προφητείες των γερόντων τής πίστης μας ότι τον καιρό τής πείνας θα πάρουν τα κεφάλαια και θα φύγουν οι εβραίοι τοκογλύφοι.
Τα μέτρα περιορισμού των εργασιών και η συρρίκνωση των εισοδημάτων θα φέρουν επιδείνωση τής πτώσης των εθνικών εσόδων με την αδυναμία πληρωμής των τακτικών ανταποδοτικών υποχρεώσεων. Οι δε εθνικοί πόροι έχουν εγκληματικά δεσμευτεί στις καταχρηστικές ενυπόθηκες υποχρεώσεις υπέρ των τοκογλύφων και στις τσέπες των θεσμικών βαστάζων τού καθεστώτος. Ο κίνδυνος τής στάσεως πληρωμών προς τούς πολίτες και η χρεοκοπία ελλοχεύει πλέον και στην πατρίδα μας και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ήδη έχει αρχίσει να διακινείται ένα κλίμα περιορισμού των ξενοδοχειακών μονάδων, των μεταφορών και άλλων κλάδων.
Η δέσμευση των λαϊκών εξουσιών σε ξένα κέντρα αποφάσεων πρέπει να λάβει οριστικό τέλος. Η αμεσότητα στην λήψη των πολιτικών αποφάσεων πρέπει να επιστρέψει στο επίπεδο τής εθνικής αυτοκυριαρχίας. Η ελευθερία των επιλογών τού ανθρωπίνου προσώπου στο ζήτημα τής αξιοπρέπειας και τής σωματικής του ακεραιότητας είναι ιερή. Η ιατρική επιστήμη διαθέτει τον τρόπο αποτροπής ενός ιού που δεν οδηγεί σίγουρα σε θανάτους αυτοτελώς, αλλά σε συνδυασμό υποκείμενων νοσημάτων. Η δε οικονομική καταστροφή βυθίζει τον άνθρωπο στην εξαθλίωση και το κράτος στην διεθνή σιωνιστική εξάρτηση.
Λύση είναι η επιστροφή τού κράτους στα χέρια τού έθνους. Λύση είναι η ενίσχυση των δομών παροχής ιατρικής και νοσοκομειακής περίθαλψης στους πολίτες. Η εξάλειψη τής παραβίασης τής ιδιωτικής ζωής τού λαού και η αποφυγή επικίνδυνων μεθόδων που απειλούν τη ζωή των παιδιών μας, όπως η πολύωρη χρήση τής μάσκας. Και στον τομέα τής οικονομίας επιβάλλεται η επαναφορά στην εθνική επιχειρηματική και παραγωγική δραστηριότητα με την ενίσχυση τής ελληνικής απασχόλησης. Εθνική εργασία, εθνικοί πλουτοπαραγωγικοί πόροι και εν συνεχεία εθνικό νόμισμα. Όταν το κράτος πουλάει το Έθνος, το Έθνος εκκαθαρίζει το σάπιο κράτος και ορθώνει στη θέση του καινούργιο, ολότελα δικό του. Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας εγερτήριο και ο ελληνικός λαός συναγωνιστής. Η επικράτηση τής εθνικιστικής ελευθερίας ωθεί τον Ελληνισμό μας στην κατάκτηση τής ισχύος ενός Ζωντανού Έθνους που διαφυλάσσει την εθνική του κυριαρχία, την κοινωνική του συνοχή και την εθνική του επιβίωση.

https://ethnikismos.net