Παρασκευή, Αυγούστου 28

Αυτός είναι ο Αλεξέι Ναβάλνι, ο κύριος ΤΙΠΟΤΑ, δήθεν "πολέμιος της διαφθοράς" του Πούτιν!

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ
Τα ΜΜΕ κι η δημοσιογραφική αλητεία περιγράφουν τον Αλεξέι Ανατόλιεβιτς Ναβάλνι (Aleksey Navalnyj), που υποτίθεται ότι δηλητηρίασε ο Πούτιν... ως "τον άνθρωπο που ο Βλαντίμιρ Πούτιν φοβόταν περισσότερο", ως "ένα από τα γνωστότερα πρόσωπα στην Ρωσία, στα εγχώρια και διεθνή μέσα, ως κριτικός της διαφθοράς και του ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν".
Η ευαίσθητη σε ζητήματα "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" Ευρωπαϊκή Ένωση του 4ου Ράιχ -το έχει αποδείξει, για παράδειγμα, με τη σθεναρή της στάση στην κατεχόμενη Κύπρο μας, τη σιωνιστική-ναζιστική κατοχή της Παλαιστίνης, τα δολοφονικά εμπάργκο εναντίον της Κούβας,
της Συρίας, του Ιράν, της Βενεζουέλας κ.α.-, έχει αναδείξει ως κύριο ζήτημα το θάνατο του εν λόγω κυρίου: «Εμείς, οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ, θα το συζητήσουμε αυτό σήμερα επειδή θα ήταν πιο εύκολο για τη Μόσχα να συμμετάσχει στην έρευνα, διαφορετικά παραμένει ανοικτό το ζήτημα και η Ε.Ε. θα πρέπει να συζητήσει πώς θα προχωρήσει».
Φυσικά, όπως συμβαίνει σε τέτοιες υποθέσεις, η προπαγάνδα διοχετεύεται, εκτός από τα ΜΜΕ, κυρίως μέσω της... γνωστής "Βικιπαίδεια" του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που ακόμη και σοβαροί αναλυτές, ή πανεπιστημιακοί χρησιμοποιούν ως "επιστημονικό εργαλείο" κι αυτό αποδεικνύει την γελοιοποίηση τους.
Έχουμε ακούσει πολλά τις τελευταίες ημέρες για τον Αλεξέι Ναβάλνι, του φερόμενου ως «αντιπάλου του Πούτιν», ο οποίος στην πραγματικότητα είναι ένας ΤΙΠΟΤΑ στη Ρωσία, είναι ο κύριος Κανένας και τον «δηλητηρίασαν οι υπηρεσίες του Πούτιν» στο αεροδρόμιο του Τομσκ... ένα πραγματικό αστείο που σχολιάζει εύστοχα η Ιωάννα Υψηλάντη [Βλέπε σε: Μόνο αλκοόλ και καφεϊνη βρέθηκε, στις εργαστηριακές αναλύσεις του Ρώσου μπλόγκερ Ναβάλνι].

Ποιος είναι ο "αδιάφθορος" μπλόγκερ Αλεξέι Ανατόλιεβιτς Ναβάλνι... "ο άνθρωπος που ο Βλαντίμιρ Πούτιν φοβόταν περισσότερο";
1) "Σπούδασε" στις ΗΠΑ (Κονέκτικατ), στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ (Yale University), γνωστό κέντρο "σπουδών" πολλών πολιτικών σ' ολόκληρο τον κόσμο, κέντρο στρατολόγησης της Cia, με διδάσκοντες που έχουν "ιδιαίτερα" προσόντα για την εξυπηρέτηση των παραπάνω σκοπών και χρησιμοποιήθηκε ως κέντρο εκπαίδευσης των στελεχών στις "Πολύχρωμες Επαναστάσεις" σ' ολόκληρο τον πλανήτη.
2) Ο πατέρας του είναι Ουκρανός κι ο ίδιος αποκαλούσε τον εαυτό του "πιο Ουκρανό από Ρώσο".
3) Μετά τις σπουδές, με τη μετάβασή του στη Ρωσία από τις ΗΠΑ, συνελήφθη για υπεξαίρεση 500.000 χιλιάδων δολαρίων δολαρίων.
Καταδικάστηκε καταδικάστηκε οριστικά και τελεσίδικα, μαζί με τον αδερφό του Oleg (φωτο αριστερά), για απάτη.
Μιλάμε πάντα για τον «δικηγόρο-μπλόγκερ εναντίον της διαφθοράς», «τον άνθρωπο πολιτικό αντίπαλο που ο Βλαντίμιρ Πούτιν φοβόταν περισσότερο»... σύμφωνα με την αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία στην "πολιτισμένη" δύση.

4) Η είσοδός του στην ρωσική πολιτική έγινε το 2005 με την ομάδα της "Εναλλακτικής Δημοκρατίας - DA!" (Движение - Демократическая Альтернатива "ДА!"). Μια οργάνωση που είναι επισήμως χρηματοδοτούμενη από τη γνωστή Αμερικανική ΜΚΟ "Εθνική Δωρεά για Δημοκρατία" (National Endowment for Democracy - NED), η οποία δημιουργήθηκε από την αγάπη των ΗΠΑ για "δημοκρατία" και που χρηματοδοτεί όλα τα κινήματα "εκδημοκρατισμού" στον κόσμο.

5) Η πρώτη του σύντροφός του στην "πολιτική" του καριέρα ήταν η Μολδαβή Ναταλία Μοράρι.
Συνεργάτης της αμερικανικής πρεσβείας στη Μόσχα, που συνδέθηκε με όλες τις "ανθρωπιστικές" οργανώσεις του Σόρος.
Δικάστηκε, καταδικάστηκε κι απελάθηκε από τη Ρωσία, με ταυτόχρονη απαγόρευση εισόδου στη χώρα.
6) Προσχώρησε στο Κόμμα Γιάμπλοκο (Ρωσικό Ηνωμένο Δημοκρατικό Κόμμα Γιάμπλοκο - Το Μήλο), κίνημα αναφοράς Ρώσων Φιλελευθέρων από τη δεκαετία του '90.
Το 2007 εκδιώχτηκε από τον Γιαμπλόκο για «ακροδεξιές συμπάθειες». Κάποιος μπορεί ταυτοχρόνως να είναι θαυμαστής του Χίτλερ, να "καταπολεμάει τη διαφθορά του Πούτιν" και να κλέβει μισό εκατομμύριο δολαρίων.

7) Αφού εκδιώχτηκε ως ακροδεξιός από την κύρια φιλελεύθερη οργάνωση στη Ρωσία, δημιούργησε το δικό του κίνημα ως μπλόγκερ.
Όμως, δεν ήταν ακριβώς μόνος του αλλά είχε και τη χρηματοδότηση από τις "φιλάνθρωπες" οργανώσεις στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, που αγωνιούν για τον "εκδημοκρατισμό" δικτατορικών καθεστώτων.
Επιπροσθέτως συμμάχησε με την Maria Yegorovna Gaidar, κόρη του πρώην πρωθυπουργού και και διαχειριστή των ιδιωτικοποιήσεων του Γιέλτσιν... του πιο μισητού πολιτικού της Ρωσίας.
Πάντα η ίδια κατάληξη... κι η κυρία συνέχισε την πολιτική της σταδιοδρομία μετά την "εξέγερση του Μεϊντάν" στην Ουκρανία.

8) Το μόνο που κατάφερε στην πολιτική του "καριέρα" και με τη βοήθεια όλων όσων περιγράψαμε, ήταν το αξιοπρεπές αποτέλεσμα του 27,2% ως υποψήφιος δήμαρχος της Μόσχας. Κατόπιν ξεκίνησε η ραγδαία πτώση του.
9) Το 2014 - 2015 υποστήριξε ενεργά την "εξέγερση του Μεϊντάν" στην Ουκρανία για την εγκαθίδρυση νεοναζιστικού καθεστώτος από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με συνέπεια να τον εγκαταλείψουν όσοι είχαν φάει το σανό των "αγώνων εναντίον της διαφθοράς". Ένας "αδιάφθορος" που ξεπερνούσε κάθε διεφθαρμένο... αποκαλύφθηκε στους ψηφοφόρους του ως ένας τυχάρπαστος που μισεί τη Ρωσία κι αυτό δεν το συγχωρούν οι Ρώσοι.
10) Στις κοινοβουλευτικές εκλογές του 2016 δεν μπόρεσε καν να συμμετάσχει. Πλήρωσε την "εξέγερση του Μεϊντάν". Ωστόσο, τα δύο φιλοδυτικά φιλελεύθερα κόμματα κατέγραψαν ιστορικά αποτελέσματα:
Το Κόμμα Γιάμπλοκο έλαβε 2,04%
Ο "Παρνας" (People for Democracy and Justice) έλαβε 0,74%
Ηγέτης του "Parnas" ήταν ο Μιχαήλ Κασιανόφ. Ο "αδιάφθορος" δήλωνε τη συμπάθεια του στο "Parnas"... δηλαδή το πολιτικό του βάρος, αν υπήρχε, ήταν ένα μικρό τμήμα του 0,74%. 
11) Εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια ήταν πολιτικά τελειωμένος. Πολλοί πολιτικοί αναλυτές έβλεπαν την κατάντια του, τη μιζέρια και πίστευαν ότι τον εγκατέλειψαν, ή του μείωσαν τις επιχορηγήσεις οι δυτικοί χρηματοδότες του, αφού πλέον δεν είχε καμία χρησιμότητα. Έτσι βρισκόταν στην αναζήτηση ενός νέου προσώπου για να εστιάσουν σε ένα νέο πρόσωπο. 

Είναι σαφές, το γνωρίζουν όλοι, απλώς οι αργυρώνητες πόρνες δεν τολμούν να το πουν: "Γι' αυτούς που τον κατασκεύασαν στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ, γνωστό κέντρο 'σπουδών' και στρατολόγησης της Cia, ήταν περισσότερο χρήσιμος νεκρός από τη γελοιοποίηση".
Ελέγχοντας τα ΜΜΕ στη δύση... συνεχίζουν το παραμύθι, αλλά χωρίς δράκο...
https://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/08/blog-post_993.html