Κυριακή, Αυγούστου 16

Καταλήψεις χωριών από ΛΑΘΡΟμετανάστες με τη…χορηγία του κράτους! ΙΙδού η «λύση» που φέρνουν

Μάρτυρες μίας πρωτοφανούς ενέργειας από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες μετανάστευσης και -φυσικά- τις ΜΚΟ γίνονται εκατομμύρια κάτοικοι της Ισπανίας.

Ο λόγος γίνεται για την ΜΑΖΙΚΗ μεταφορά αλλοδαπών, πολλοί εκ των οποίων διεκδικούν το status του «πρόσφυγα», σε χωριά της ισπανικής επαρχίας.



Και δεν πρόκειται για απλή μεταφορά σε αντάλλαγμα μίσθωσης σε ξενοδοχεία ή ειδικές δομές, αλλά για κανονική μετοίκηση σε εντελώς άδεια σπίτια.
Μάλιστα οι αρχές στην Ισπανία «ωραιοποιούν» αρκετά την κατάσταση μιλώντας για…«αξιοποίηση της άδειας Ισπανίας», όπως αποκαλούν τα χωριά που έχουν ερημώσει εξαιτίας της μαζικής αστικοποίησης.

Σε ρεπορτάζ που κάνει το Euronews, αποκαλύπτονται οι πτυχές εντός πρωτότυπου προγράμματος που πολύ θα ζήλευαν ορισμένες «αλληλέγγυες δυνάμεις» και εδώ στην Ελλάδα.
Στο βίντεο που ακολουθεί μεταφέρονται οι…πολυπολιτισμικές μαρτυρίες ατόμων που έχοντας διαφορετικές εθνικότητες βρέθηκαν να κατοικούν σε μερικά από τα ερειπωμένα χωριά της Ισπανίας, τα οποία είναι παρά πολλά.
Και μαντέψτε! Πρόκειται να αξιοποιηθούν κατά το δυνατόν, αρχής γενομένης από εκείνα στα οποία η πρόσβαση στις μεγάλες πόλεις είναι πιο εύκολη.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το χωριό Τόρε Ντελ Μπούργκο στην Περιφέρεια της Γκουαδαλαχάρα που απέχει μόλις 1 ώρα από την πρωτεύουσα Μαδρίτη:


Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

el.gr

https://hellas-now.com/katalipseis