Κυριακή, Αυγούστου 30

ΓΡΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΒΙΤΣΙ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων του Κωνσταντίνου
Συμπληρώθηκαν 71 χρόνια από την συντριβή των κομμουνιστοσυμμοριτών στις μάχες στο Γράμμο και το Βίτσι από τον ελληνικό εθνικό στρατό. Εκεί στις βουνοκορφές τής Μακεδονίας μας την οποία θέλησαν να αποκόψουν οι κομμουνιστές από την ελληνική επικράτεια υπέρ τού βουλγαροσλαβικού παράγοντα στο δρόμο τής ένοπλης κατάληψης τής εξουσίας στην Πατρίδα μας, εκείθε θάφτηκαν οι επιδιώξεις των προδοτών διεθνιστών.

Οι ολετήρες τής Φυλής μας στασίασαν κατά τού Ελληνικού Έθνους τρεις φορές. Μια φορά μεσούσης τής γερμανικής κατοχής επάνω στα βουνά τής εθνικής αντίστασης την οποία πρόδωσαν στρεφόμενοι κατά των πατριωτών και εθνικιστών ανταρτών, ερχόμενοι ακόμη και σε μυστικές συμφωνίες με τις κατοχικές αρχές. Στα Καλάβρυτα γνωρίζουν καλώς πως μετά από μια επίθεση κατά γερμανών στρατιωτών, οι κομμουνιστές αντάρτες εγκατέλειψαν την πόλη αβοήθητη στο ολοκαύτωμα. Δεύτερη φορά στασίασαν κατά τής μόλις απελευθερωθείσης Αθήνας και τής νόμιμης κυβερνήσεως μα πάνω από όλα κατά τού ελληνικού λαού το Δεκέμβριο τού 1944, ενώ επρόκειτο να συμμετάσχουν στο κυβερνητικό σχήμα δια εκπροσώπων τους. Και τρίτη φορά στράφηκαν κατά τής Πατρίδος το χρονικό διάστημα 1946 – 1949.
Είναι σαφής λοιπόν ο ρόλος των κομμουνιστών προκειμένου η Ελλάς να παραμένει διαχρονικά σε ένα μόνιμο καθεστώς πολιτειακής ανωμαλίας και διεθνούς εξάρτησης. Όμως ο διεθνισμός δεν έχει μονάχα ένα κομματικό πρόσωπο. Έχει επίσης τη φιλελεύθερη, τη σοσιαλιστική και την εν γένει αστική δημοκρατική του έκφραση. Είναι η κρατική υπόσταση τού διεθνισμού με παρακράτος την κομμουνιστική έκδοση. Η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών σε βάρος τής Μακεδονίας μας και υπέρ των Σκοπιανών και των συμμάχων τους μαζί με την συμβιβαστική αποδοχή τής τουρκικής συγκυριαρχίας και των δικών τους συμμάχων στο Αιγαίο από συριζαίους και νεοδημοκράτες αντίστοιχα δείχνουν τού λόγου το αληθές.
Τα αίματα των ηρώων τού ενδόξου ελληνικού στρατού όμως χύθηκαν για να παραμείνει η Ελλάς ακέραιη και ο Ελληνισμός ελεύθερος και ενωμένος, για να στερεωθεί η ελευθερία τής Πατρίδος μας μακριά από τα ψευτοσυμμαχικά συμφέροντα. Διότι ίσως κάποιοι πουν πως οι Άγγλοι στήριξαν την καταπολέμηση τού κομμουνισμού. Όμως αυτό που στήριξε ο ξένος παράγοντας ήταν και είναι ο διχασμός και η υποταγή των Ελλήνων στα διαχρονικά νεοταξικά συμφέροντα τής παγκοσμιοποίησης.
Η ελληνική καρδιά τού στρατού μας, των εθνικιστών ανταρτών και τού ελληνικού λαού είναι οι παράγοντες που συνέτριψαν τον κομμουνισμό στο πεδίο τής στρατιωτικής Τιμής. Για να επανέλθει δυστυχώς αυτός με πολιτικό πρόσωπο μαζί με τούς δήθεν πολιτικούς του αντιπάλους στην προδοσία σε βάρος τής Μακεδονίας και τού Αιγαίου μας. Στο δε επίπεδο τής κατασκευασμένης πανδημίας τού κορονοϊού στο δρόμο για το αντίχριστο εμβόλιο, εκεί στα ηρωικά χώματα τής Μακεδονίας μας οι προδότες των ημερών μας φτιάξανε στο δήμο Βοίου τής Κοζάνης δομή για να εφαρμόζεται η υποχρεωτική νοσηλεία των παιδιών μας μακριά από τις οικογένειές τους.
Μέχρι σήμερα παιδομάζωμα είχαν εφαρμόσει οι Τούρκοι και οι ελληνόφωνοι κομμουνιστές. Τώρα το παιδομάζωμα λέγεται νοσηλεία από τον στημένο κορονοϊό. Ο διεθνισμός πάσης κομματικής ενδυμασίας είναι ένα δηλητήριο που νεκρώνει το σώμα τού ελληνικού έθνους. Είναι ένα άγος που δεν ταιριάζει στον πατριωτισμό των Ελλήνων και το αίμα των ηρώων που δαπανήθηκε για να απελευθερωθεί το έθνος μας. Κλείνουμε ευλαβικά το γόνυ στους πατριώτες και εθνικιστές μαχητές τού Γράμμου και τού Βίτσι και αγωνιζόμαστε για μια ορθόδοξη και εθνικά ισχυρή Ελλάδα με δύναμη την Πίστη μας και τον Λαϊκό Εθνικισμό μας.

ethnikismos.net/