Δευτέρα, Αυγούστου 17

ΑΚΚΕΛ προς Μητσοτάκη, πάψε να κοροϊδεύεις τους Έλληνες και φέρσου ως πρωθυπουργός.

ΑΚΚΕΛ προς Μητσοτάκη, πάψε να κοροϊδεύεις τους Έλληνες και φέρσου ως πρωθυπουργός.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΚΚΕΛ προς Μητσοτάκη: Αφού δεν σου επιτρέπουν οι Αμερικανογερμανοί να κουνηθείς κατά της Τουρκίας, γιατί κοροϊδεύεις τους Έλληνες;
Το παραξηλώσανε στην κοροϊδία από την κυβέρνηση του Μητσοτάκη. Μάς παρουσιάζονται από τα μιντιακά παπαγαλάκια τους ως λιοντάρια που κολυμπούν στην θάλασσα για να φτάσουν τα τούρκικα πλοία και να πετάξουν τους Τούρκους. Στην πράξη όμως συμπεριφέρονται σαν κοτούλες που πασχίζουν να μαζέψουν τα πούπουλά τους για να μην τα βλέπουμε. Από το Αγροτικό και
Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) παρακολουθούμε τις εξελίξεις για πολλές ημέρες και εξοργιζόμαστε με την ανευθυνότητα και ανθελληνικότητα «των κυβερνώντων», που «παρακολουθούν ψύχραιμα» τους πειρατές από την Τουρκία να κάνουν ρεσάλτο στο Αιγαίο.
Έχουμε τον Δένδια να κάνει διπλωματική γυμναστική ταξιδεύοντας να «ενημερώσει και ενεργοποιήσει τους συμμάχους» (πού τους είδε;) και να εισπράττει λεκτικούς ωκεανούς στήριξης αλλά … μόνο λεκτικούς. Και το παρουσιάζουν ως κατόρθωμα, ακόμη και όταν οι ΗΠΑ ξεκάθαρα στηρίζουν Τουρκία μιλώντας για αμφισβητούμενες περιοχές.
Έχουμε και τους αχαρακτήριστους του ΕΛΙΑΜΕΠ, την Ντόρα & ΣΙΑ να μας παρουσιάζουν ότι η προσφυγή στο δικαστήριο της Χάγης είναι η μόνη λύση και η καλύτερη λύση. Γιατί να θέλει η Ελλάδα να συμφωνήσει να πάει στη Χάγη; Η Τουρκία κατασκευάζει διεκδικήσεις σε οτιδήποτε ΔΕΝ δικαιούται για να κλέψει μετά. Αυτοί από την πέμπτη φάλαγγα στην Ελλάδα γιατί κάνουν προγραφές για τα κλοπιμαία, γιατί βοηθούν στο κλέψιμο; Τί όφελος υπάρχει για την Ελλάδα; Κανένα και για αυτό τον λόγο το κάνουν, γιατί η Ελλάδα έχει ΜΟΝΟ να χάσει. Όταν όμως το ΕΛΙΑΜΕΠ έχει ως συμβούλους εξέχουσες προσωπικότητες του τουρκικού καθεστώτος, εξηγούνται πολλά.
Μόνο η Γαλλία έχει αξιόπιστη και αντικειμενικά χρήσιμη στάση και πρόταση αμυντικής συνεργασίας, αλλά η πραγματικά προδοτική στάση του Μητσοτάκη (μήπως και άλλων αρχηγών;) οδηγεί σε απόρριψή της λόγω αμερικανικών και γερμανικών παρεμβάσεων, σε μεγάλο βαθμό για να μείνει η Ελλάδα παγιδευμένη εξοπλιστικά σε βιομηχανικές φυλακές των ΗΠΑ και Γερμανίας.

Μια και έγινε πρόσφατα λόγος για την Αλεξανδρούπολη και τα διερχόμενα αμερικανικά στρατεύματα, γιατί να μην έχουμε την ελληνογαλλική αμυντική συνεργασία με γαλλικές αεροναυτικές δυνάμεις που παραμένουν στην Αλεξανδρούπολη, ίσως και με το αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκωλ στο Θρακικό Πέλαγος προς την Σαμοθράκη και Λήμνο και στο Αιγαίο; Γιατί οι Αμερικανοί και Γερμανοί δεν αφήνουν τον Μητσοτάκη; Όλοι ξέρουμε γιατί: με αυτό τον τρόπο τελειώνει η τουρκική απειλή. Και αυτό δεν το θέλουν. Θέλουν το τουρκικό καθεστώς.

Αυτά να τα βλέπουν όσοι ακόμη θεωρούν ότι οι παλιοί σύμμαχοι (όσο και αν ήταν επί Ψυχρού Πολέμου) είναι ακόμη σύμμαχοι. Μόνο για τη Γαλλία μπορούμε τώρα να πούμε ότι η στάση και πρότασή της για άμεση αμυντική συνεργασία, ενίσχυε την ελληνική εθνική ασφάλεια, αλλά οι σύγχρονοι Τσολάκογλοι, Ράλληδες, Λογοθετόπουλοι στην κατοχική κυβέρνηση Μητσοτάκη υπονόμευσαν την ελληνική εθνική ασφάλεια.
Η Ελλάδα απέκτησε τη συνολική κυριαρχία που έχει στα νησιά μετά από τον Β’ Π.Π. όταν ενσωματώθηκαν στην Ελλάδα (από την ιταλική κατοχή) λόγω του ηρωικού αγώνα των Ελλήνων κατά του Ναζισμού και Φασισμού. Το εγγλέζικο καθεστώς ακόμη και εν μέσω του πολέμου συζητούσε με την εμπράκτως φιλοναζιστική Τουρκία να δώσει τα νησιά στην Τουρκία αν αυτή στρεφόταν κατά της Γερμανίας, αλλά η Τουρκία περίμενε νίκη των Ναζί για να αποκτήσει όλη την Ελλάδα. Ακόμη όμως και μετά τον πόλεμο οι «σύμμαχοι» απαγόρευσαν στην Ελλάδα να ενσωματώσει την απελευθερωμένη Βόρεια Ήπειρο, αν ενσωματώσει τα νησιά. Αυτό που δεν πέτυχαν τα ανθελληνικά καθεστώτα τότε, προσπαθούν να το επιβάλλουν τώρα σε πλήρη συνεργασία με το τούρκικο καθεστώς. Είναι εξυπηρέτηση συμμάχων των Ναζί. Για να μην μας κοροϊδεύουν.
Για να έχει ο ελληνικός λαός ένα κριτήριο: για όσο καιρό υπάρχουν στην Ελλάδα τέτοιες κατοχικές κυβερνήσεις, μην περιμένετε ουσιαστική εξουδετέρωση της λύσσας του τουρκικού καθεστώτος. Μόνο θέατρο. Και αυτό να το θυμόσαστε στις εκλογές.
zougla.gr/blog