Δευτέρα, Αυγούστου 17

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ – ΗΘΕΛΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΤΟΥ “ΛΗΜΝΟΣ”, ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟ “ΚΕΜΑΛ ΡΕΪΣ”;;; – ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ;;; – ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;;; – ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;(ΕΙΚΟΝΕΣ)

τουρκία-photoshop
Σαν βόμβα έσκασε στα αυτιά μας η είδηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ήθελε να απομακρύνει τον Πλοίαρχο του “Λήμνος” κ. Σαλιάρη, όταν τον πληροφόρησαν για το επεισόδιο που σημειώθηκε στο Αιγαίο μεταξύ της Ελληνικής φρεγάτας και της Τουρκικής “Κεμάλ Ρέις”
Σύμφωνα λοιπόν με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, όταν πληροφορήθηκε ο Πρωθυπουργός το γεγονός έγινε έξαλλος, φοβούμενος περαιτέρω κλιμάκωση της έντασης και
κάποιος από τους συνεργάτες του, του πρότεινε να απομακρύνει τον πλοίαρχο από τη θέση του. Τρίτο όμως άτομο επενέβη στη συζήτηση και είπε ότι αυτό δεν γίνεται αν δεν υπάρξει ΕΔΕ και απολογία φυσικά του ιδίου.
Όταν όμως ξέσπασε ο σάλος στα ΜΜΕ και είδαν στου Μαξίμου τις πολύ θετικές αντιδράσεις των πολιτών για τον Ήρωα Πλοίαρχο του ¨Λήμνος¨ ξέχασαν αμέσως το ζήτημα, φοβούμενοι σαφώς τις λαϊκές αντιδράσεις.
Σχετικό δημοσίευμα είδαμε και στη σελίδα eastmednews.org με τη φωτογραφία του “Λήμνος” μετά την πρόσκρουση με το “Κεμάλ Ρέις” και από κάτω να γράφει χαρακτηριστικά :
“Δεν χρειάζονται σχόλια,
ούτε φυσικά ΕΔΕ σε βάρος του πλοιάρχου …..
εύφημος μνεία και σεβασμός στην ακρίβεια και ταχύτητα του χειρισμού ναι.”
117766773_1308560106147957_2253974277254220544_n
Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί όμως δημοσίευση στη σελίδα του Ελληνικού Παραρτήματος των Ρεπουμπλικάνων στο Facebook, όπου σε σχετική ανάρτηση αναφέρει : “Ποιος Γερμανοτσολιάς εισηγήθηκε στον Κούλη να διωχθεί ο αξιόλογος πλοίαρχος του Λήμνος για την σύγκρουση με το τούρκικο? Ευτυχώς που ο πρωθυπουργός παρά την αρχική του συναίνεση σε αυτό το άγος, δηλαδή να διαταχθεί ΕΔΕ, μετά άλλαξε γνώμη αφού αφουγκράστηκε τον Λαό που συνεχάρη τον ήρωά μας του ένδοξου Πολεμικού Ναυτικού μας….

περιμένω διότι αν δεν έχει το θάρρος να το πει θα το πω εγώ….

Του δίνω διορία ώσπου να λήξει η Τούρκικη Navtex για προφανείς λόγους”