Τετάρτη, Αυγούστου 26

Πριν επιβάλουν τον νέο τρόπο ζωής, θα καταργήσουν τον παλιό εκμεταλλευόμενοι τον κορωνοϊό

Είναι πρακτικά αδύνατον να αλλάξεις τον τρόπο ζωής ενός ολόκληρου πλανήτη αντικαθιστώντας τον με ένα νέο. Για να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς επαναστατικές αντιδράσεις, πρέπει να γίνει κάτι το συνταρακτικό όπως ένας παγκόσμιος πόλεμος. Επειδή οι κυβερνώντες τις κυβερνήσεις των λαών, δεν έχουν χρόνο για ένα 3ο παγκόσμιο πόλεμο και μία 3η πλήρη ανοικοδόμηση του πλανήτη, φαίνεται ότι θα χρησιμοποιήσουν την κηρυχθείσα πανδημία του κορωνοϊού, σκεπτόμενοι ότι ουδέν κακόν αμιγές καλού, καλού βέβαια για αυτούς.


Το σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας θυμίζει παγκόσμιο πόλεμο χωρίς καταστροφή των υποδομών. Θυμίζει το σχέδιο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΒΟΥΝΟ, σύμφωνα με το οποίο χωρίς να πέφτουν βόμβες, καταστρέφεις την οικονομία, έχεις μέχρι και νεκρούς, αλλά δεν έχεις συνηθισμένο πόλεμο. Απλά διαλύεις τον παλιό τρόπο ζωής για να επιβάλεις καινούργιο, με νέες συνήθειες και νέες κοινωνικές δομές και σχήματα.

Έτσι από ότι φαίνεται, χρησιμοποιούν την πανδημία που κήρυξε ο ΠΟΥ, για να διαλύσουν τον τρόπο ζωής ολόκληρης της ανθρωπότητας, σε κάθε τομέα, σε κάθε επίπεδο, σε κάθε κοινωνικό στρώμα και σε κάθε ταξική διαστρωμάτωση, ώστε μετά να επιβάλουν τον νέο τρόπο ζωής και τις νέες οικονομικές και κοινωνικές δομές που επιθυμούν, όπως είχε πει αν θυμάστε και ο Γ.Γ. του ΟΗΕ της Νέας Τάξης Πραγμάτων όπως ήδη αυτοαποκαλείται. Είχε πει ότι μετά την πανδημία θα πρέπει να αναπτυχθεί η οικονομία, όχι απαραίτητα με το παλιό μοντέλο.

Ταυτόχρονα με την διάλυση της οικονομίας και της ζωής του πλανήτη, θα επιβάλουν και την απόλυτη υπακοή στη νέα γενιά, από τα δημοτικά ακόμη σχολεία και οι πολίτες του μέλλοντος, θα είναι υπάκουα σκυλάκια, που θα εκτελούν τις εντολές των αφεντάδων, όποιες και αν είναι αυτές.

Μας έχουν πει ξανά και ξανά και το ξέρετε όλοι, ότι μετά την πανδημία, ότι ξέραμε θα πρέπει να το ξεχάσουμε , γιατί θα πρέπει να ζούμε με νέο τρόπο.

Οι υπερβολές και οι παραλογισμοί με τις βίαιες συλλήψεις πολιτών, λόγω μη χρήσης μάσκας για παράδειγμα, οι υπερβολές και οι σουρεαλιστικοί παραλογισμοί των δελτίων ειδήσεων και των “ενημερωτικών” εκπομπών της τηλεόρασης, οι εκφοβισμοί και οι εκβιασμοί “για το καλό μας” για φυλακίσεις και πρόστιμα, ενισχύουν την άποψη, ότι την πανδημία την εκμεταλλεύονται οι αφέντες των λαών για να αλλάξουν έστω και με παράλογες εντολές και απαιτήσεις τον τρόπο που ζούμε.

Προτείνω να περιμένουμε ένα ακριβώς χρόνο (πρώτα ο Θεός) και να δούμε πως θα ζούμε του χρόνου τέτοια εποχή. Τότε θα μπορούμε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα, αν και χωριό που φαίνεται, κολαούζο δε θέλει.

https://www.el.gr