Παρασκευή, Αυγούστου 14

GEWKWN:Η πολιτική του κατευνασμού της Τουρκίας δοκιμάστηκε και απέτυχε



GEWKWN

Με πόλεμο ή χωρίς πόλεμο, με θερμά γεγονότα ή με ψυχρές υπογραφές υποταγής, ο Τούρκος προχωρεί να επιβάλει αυτά που βάφτισε PAX TURKA. Δηλαδή επιβολή «Ειρήνης» με θανάτωση της Ελλαδικής και Κυπριακής Κυριαρχίας. Δηλαδή «Ειρήνη» Τάφου και Ενταφιασμού αυτής της Κυριαρχίας…Ο εμπαιγμός των ηγετών προς τους Λαούς και της Ελλάδος και της Κύπρου συνεχίζεται. Πώς; Με τη βολική ρητορική ότι «η Τουρκία δεν θα τολμήσει να…», την ώρα που όχι μόνο τολμά, αλλά και επιτυγχάνει άνετα και ανέξοδα νέα τετελεσμένα εις βάρος μας και υπέρ της. Ο Ελληνικός Λαός και ο Κυπριακός Ελληνισμός συνεχίζουν να ακούουν από τους ηγέτες τους ότι δεν διατρέχουν οποιοδήποτε κίνδυνο από τις έμπρακτες επιθέσεις της Τουρκίας.

Η Κυριαρχία και της Ελλάδος και της Κύπρου είναι ήδη επικίνδυνα διάτρητες. Είναι η ύστατη ώρα οι ηγέτες να μιλήσουν και να ΠΡΑΞΟΥΝ καθαρά και απλά στον Λαό. Να μοιρασθούν την Ιστορική τους ευθύνη με τον Λαό. Είναι η τελευταία ώρα να ζητήσουν από τον Λαό συνειδητή βοήθεια και εντεύθεν συγκεκριμένες θυσίες… Τα Αδιέξοδα είναι ήδη ασφυκτικά.

Θα πρέπει οι ηγέτες να μη φοβηθούν να πουν καθαρά στον Λαό ότι μόνο ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ υπάρχουν. Ο πρώτος είναι η αναίμακτη παράδοση στον Τούρκο με την υπογραφή μας σε σχετική Συμφωνία. Ο δεύτερος είναι η στρατιωτική αντίσταση στα εξελισσόμενα κατακτητικά Σχέδια της Τουρκίας.

Ο Λαός επιτέλους πρέπει να ενημερωθεί και ν’ αποφασίσει αν θέλει να αντισταθεί στρατιωτικά επιτυχώς (και να προετοιμασθεί δεόντως) για την ασφάλεια και την ύπαρξή του ή αν επιλέγει να υπογράψει «ειρηνικά» την υποταγή του

Οι ηγεσίες Ελλάδος και Κύπρου διαβουκολούν τους Έλληνες ότι το Διεθνές Δίκαιο, η Ευρώπη και τα Ηνωμένα Έθνη θα μας σώσουν την κρίσιμη ώρα που έρχεται. Εθελοτυφλούν και στρουθοκαμηλίζουν και εμπαίζουν τον Λαό, δυστυχώς, οι πολιτικοί ηγέτες και της Ελλάδος και της Κύπρου. Παίζουν, όμως, εν ου παικτοίς… Η Τουρκία επιβάλλεται με επίδειξη της Στρατιωτικής της Ισχύος. Ελλάς και Κύπρος ακόμα βαυκαλίζονται ότι η Τουρκία ρητορεύει απειλητικά, αλλά ότι δεν θα υλοποιήσει τα δεδηλωμένα κατακτητικά της Σχέδια.

Ο Δένδιας ειπε to 2019 : «Εγώ θέλω μια γείτονα Τουρκία με πλούτο και ευημερία…».

Δηλαδή, ισχυρή. Αυτήν την Τουρκία θέλει….Αυτή όμως η Τουρκία δεν θα γίνει Ισχυρή, έγινε Ισχυρή… Η Ελλάδα θέλει, λέγει, την Τουρκία Ισχυρή και πλούσια, προφανώς, για να μη διεκδικεί τον πλούτο του γείτονα. Αλλ’ η Τουρκία δεν διεκδικεί πλέον. Καταλαμβάνει εδάφη και θάλασσες. Και της Ελλάδος και της Κύπρου. Βιάζει την Ελλαδική Κυριαρχία και καταργεί την Κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Με πράξεις. Με έργα. Με τετελεσμένα. Όχι με αναμασημένες κούφιες δηλώσεις των Ελλήνων Ηγετών, τις οποίες ο Τούρκος καθιστά καταγέλαστες με τα πρακτικά αποτελέσματα της κατακτητικής πολιτικής του……..Της πήρε τον αέρα η Τουρκία. Την εξευτελίζει. Και η Αθήνα εφευρίσκει όλων των ειδών τις κατευναστικές πολιτικές, όλων των ειδών τις υποχωρήσεις, όλων των ειδών τις θωπείες προς το τουρκικό θηρίο.

Πρέπει ο κ. Δένδιας να μην επιθυμεί (όπως ρητορικά και θωπευτικά λέγει), ισχυρή και πλούσια Τουρκία. Δεν πρέπει να θέλει πλούσια την Τουρκία γιατί ήδη αυτή η Τουρκία (πλούσια ή φτωχή) επιβάλλει στην Ελλάδα όλες τις θελήσεις της. Και η Αθήνα, βαφτίζοντας την αποδεδειγμένη φοβία και αδυναμία της «σύνεση» και «ψυχραιμία» και «Διεθνές Δίκαιο», παραδίδεται αντί να αντιτάσσεται στις τουρκικές πράξεις.

Η Τουρκία, Πράττει, κατακτά και δημιουργεί τετελεσμένα….. Πρέπει να αντιληφθεί ο κ. Δένδιας ότι ο Τούρκος δεν κατευνάζεται με φραστικές θολούρες και θωπείες.

Μόνο τη ΔΥΝΑΜΗ αντιλαμβάνεται και σέβεται η Τουρκία. ……Η Ελλάδα, ούτε βλέπει, ούτε αντιδρά….Η Τουρκία βλέπει ως κότες την ελληνική ηγεσία και πράττει αναλόγως…».

Όσο η Τουρκία θα βεβαιώνεται ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται ν’ αντιδράσει στρατιωτικά στις παραβιάσεις των θαλασσών και των εδαφών της, η Άγκυρα θα κατακτά πιο προκλητικά και πιο αποτελεσματικά.

Είναι φρικιαστική η αφέλεια των Αθηνών να πιστεύουν ότι όσα αρνούνται οι ίδιοι να πράξουν για τη σωτηρία του ελληνισμού, θα τα πράξουν άλλοι για χατίρι τους. Είναι καιρός ο Ελληνισμός να λυτρωθεί από το μοιραίο βόλεμά του. Να χειραφετηθεί από τις πολυχρόνιες πλάνες του. Να αναζητήσει στην Ιστορία και στην ψυχή του τον πραγματικό ρεαλισμό. Και ο πραγματικός ρεαλισμός λέγει ότι ελεύθερος μπορεί να είναι και να μένει μόνο εκείνος ο λαός ο οποίος αυτοδύναμα αποφασίζει να διεκδικήσει και να διασφαλίσει την ελευθερία του… simerini.sigmalive