Δευτέρα, Αυγούστου 31

Oλική επίθεση για την Υποταγή μας.Ψυχαναγκασμός και απομόνωση. Ενοχοι γιατί αναπνέουμε

Η μάσκα είναι ο προθάλαμος για το εμβόλιο και την μαζική θανάτωση μας.

Με το που τελειώνει ο Αύγουστος οι οπαδοί του ελέγχου και της μείωσης του Πληθυσμού θα υλοποιήσουν την Ολική επίθεση Υποταγής μας…ΜΑΣΚΑ και σε εξωτερικούς χώρους για να μην αναπνέουμε ΟΞΥΓΟΝΟ..Μας ενοχοποιούν επειδή αναπνέουμε ..Για πρώτη φορά στο Ιατρικό ιστορικό έχουμε μια προσχεδιασμένη Πανδημία με “ασθενείς” χωρίς συμπτώματα ..είναι η μεγαλύτερη απάτη της Ιστορίας..Θέλουν την Υποταγή μας επιβάλλοντας την μάσκα την απομόνωση και στο τέλος την Ψυχή μας..

Με την μάσκα που σε λίγες μέρες θα εκδώσουν ΚΥΑ για να την φοράμε με το που θα βγαίνουμε απο τα σπίτια μας θα έχουμε απότομη πτώση του Οξυγόνου στο αίμα μας.Παράλληλα οσο πιο πολύ την φοράμε θα έχουμε μεγάλη αύξηση της ενδοθωρακικής πίεσης.Και τα δύο μαζί δυσκολεύουν την καρδιακή λειτουργία με κίνδυνο ή την καρδιακή ανακοπή ή την εμφάνιση οξέος πνευμονικού οιδήματος.Και τα δυο μπορούν να οδηγήσουν σε αιφνίδιο θάνατο.
Γιατροί έχουν πάρει θέση για το θέμα αλλά τις απόψεις τους δεν τις περνάνε τα πληρωμένα Μέσα Εξαπάτησης. Ακούστε στο παρακάτω ΗΧΗΤΙΚΟ τον Κύπριο Ιατρό κ.Mιχαήλ Σπύρου για τα παιδιά μας στα σχολεία στο Fokus FM .Σε μέτρηση που κάνει στο Οξυγόνο και τον παλμό.Η μάσκα μειώνει την οξυγόνωση εως 3% για λίγο που μπαίνει στο Ιατρείο μου.Φανταστείτε τι γίνεται σε οποιον φορά για 6-8 ώρες τι ζημιά κάνει..Επίσης δηλώνει κάθετα αντίθετος στη χρήση μάσκας από μαθητές.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Μ.ΣΠΥΡΟΥ
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου
00:00
00:00
Ο Ιταλός Γιατρός Dr. Roberto Petrella σε video που ανέβασε στην σελίδα του αναφέρει για τα Τεστ και τα εμβόλια: Τεστ μην κάνετε είναι αναξιόπιστα.Πολλοί κατασκευαστές Τεστ μας επιβεβαιώνουν ότι ΚΑΝΕΝΑ απο τα ΤΕΣΤ δεν εχει τη δυνατότητα να ανιχνεύσει με ακρίβεια τον Κορωνοιό. Ανιχνεύουν μόνο μικρούς ακίνδυνους ιούς η κυτταρικά απόβλητα που είναι μέρος της φυσιολογικής  χλωρίδας μας.Τα άτομα που θα κάνουν τεστ θα τα εμφανίζουν θετικά στο 90%.Αυτό είναι σχέδιο-σκοπός τους και γι αυτό ξεκινησαν τεστ και σε παιδιά.
Εκτελούν πρόγραμμα μαζικής θανάτωσης..Dr. Roberto Petrella: Ο Covid 19 είναι πρόγραμμα μαζικής θανάτωσης (Video ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ) Γι αυτό μην κανετε τα Τεστ είναι ο μόνος τρόπος να  γλυτώσετε. Απο την τηλεόραση δεν πρόκειται να ακούσετε την ΑΛΗΘΕΙΑ.Οι πολιτικοί είναι Ανέντιμοι- Μπάσταρδοι και συμπεριφέρονται βρώμικα.
Αυτό που θέλουν να εκχίσουν στο αίμα μας (στο σώμα μας) είναι το πιο επικίνδυνο εμβόλιο από όσα υπάρχουν. Είναι η ΔΙΑΔΡΟΜΗ πρός την ΚΟΛΑΣΗ με σκοπό την Μαζική θανάτωση του πληθυσμού στο 80%.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Dr. Roberto Petrella
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου
00:00
00:00
Οπως δήλωσε ο γνωστός Χειρούργος Δημήτρης Γακης στο ραδιόφωνο του FOKUS οι εταιρείες που συνεργάζονται για την κατασκευή του εμβολίου ειναι η SANOFI   η GLAXOSSMITHKLINE και φυσικά το ιδρυμα Βill and Melinda Foundation.Δηλαδή το ιδρυμα του ιδιοκτήτη της Microsoft .Tί δουλειά εχει ο Bill Gates με τα εμβόλια και με την αγορά και ανάπτυξη μια εταιρείας η οποία προωθεί το Γενετικό εμβόλιο το αφήνω στη κρίση σας.
Θα ειμουν πολύ καθ ησυχασμένος πολύ καθ ησυχασμένος αν ειχαμε να κάνουμε με εμβόλια τα οποία ειχαν να κάνουν με παραδοσιακό τρόπο κατασκευής.Η τεχνολογία που χρησιμοποιούν τώρα ειναι η Γενετική.DNA η RΝΑ.Mα το RNA το οποίο το λανσάρουν σαν αθώο  εχει τη δυνατότητα με την βοήθεια ενός ενζύμου να μπορεί το RNA αυτό να μεταφέρει κάποιες πληροφορίες.
Μπορούν δηλαδή να πειράξουν το τελικό άκρο του DNA .Το πείραγμα αυτό βραχύνει το προσδόκιμο ζωής!!! Κάτι το οποίο θα κάνει πολύ χαρούμενες τις ασφαλιστικές εταιρείες .Αυτη η παρέμβαση μπορεί να τροποποιήσει το γεννητικό μας κώδικα DNA .Είναι ενα εφιαλτικό σενάριο.Και το Ρωσικό εμβόλιο είναι επίσης Γενετικό εμβόλιο είναι RNA εμβόλιο.Το όφελος ενός τέτοιου εμβολίου εχει  διπλό όφελος για τα Οικονομικά Συμφέροντα.Πρώτον δεν θα πληρώνουν έξοδα Νοσηλείας και δεύτερο με την βράχυνση του προσδόκιμου ζωής για καρδιολογικούς λόγους π.χ με ΑΙΦΝΙΔΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ εκεί δεν θα πληρώνουν και Συντάξεις.
Καταλάβατε γιατί το εμβόλιο είναι δήθεν Δωρεάν από το Μητσοτάκη και υποχρεωτικό με Αντισυνταγματικό Νόμο με 2 χρόνια Φυλάκιση?
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΗΜ.ΓΑΚΗ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου
00:00
00:00
Γιατροί απο Ελλάδα μιλούν για ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ εναντίον των πολιτών. Όπως ο ιατρός κ.Ελευθέριος Μηλιόπουλος Παθολογοανατόμος,ειδικός Παιδοψυχολόγος,Διδάκτωρ Νευροπαθολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εξιδικευμένος Νευροψυχοφυσιολόγος στην Αγγλία. η Γιατρός Ασπασία Μιχέλη Μπουλταδάκη ειδική Παθολόγος και  ειδική Καρδιολόγος.
Η Κυβέρνηση μας που εκτελεί αυτή την ατζέντα μας πηγαίνει στην Θανάτωση μας..Οι “επιστήμονες” που ακούει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη για να λαμβάνει μέτρα είναι οι γνωστοί ΨΕΥΤΕΣ κ.Τσιόρδας Σύψας κλπ..τους έχουν τσουβαλιάσει στο χρήμα οι Φαρμακευτικές εταιρείες και ξέχασαν τον Όρκο του Ιπποκράτη…
Η τρομοκρατία τα ψέματα και ο φασισμός με πρόφαση τον Covid-19 στην Ελλάδα πρέπει να τελειώσουν & να τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι.
Η Ολική επίθεση με μαϊμού κρούσματα η περιπτώσεις της οικογένειας Κορωνοιών (απλής γρίπης) βαφτίζονται κρούσματα covid και με αυτά θα σκληραίνουν τα περιοριστικά μέτρα. Ο ψυχαναγκασμός και η απομόνωση  μας είναι μέρος στου σχεδίου που εκτελούν. Λίγο πριν τον ερχομό των εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων θα αρχίσουν μαζικά Τεστ και θα υποχρεώνουν τους πολίτες να τα κάνουν σε Δημόσιες υπηρεσίες σε σχολεία παντού. Στόχος τους όλοι εμεις  και με τον Φασιστικό Νόμο 4862/20 να φυλακίζουν όσους βγάζουν θετικούς  ως “λεπρούς” και επικίνδυνους για την δημόσια Υγεία.
Αν υπήρχε Πανδημία θα το βλέπαμε και δεν θα χρειαζόταν ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ και ΒΙΑ για την μάσκα και τον εμβολιασμό μας .
Η ΑΠΑΤΗ δεν γίνεται μόνο στα κρούσματα αλλα και στους Θανάτους που μας παρουσιάζουν.Δεν υπάρχει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ θάνατος απο Κορωνοιό!!!
Η Αμερικάνα Γιατρός Annie Bukacek δήλωσε οτι δηλώνονται θάνατοι με αιτιολογία τον κορωνοϊό ακόμη και χωρίς εργαστηριακές εξετάσεις. Υπογράφονται πιστοποιητικά θανάτου βασισμένα σε υποψίες και υποθέσεις, με αποτέλεσμα οι στατιστικές θνητότητος του κορωνοϊού να είναι παραφουσκωμένες.Από τους ιατρούς και τα μμε ακολουθούνται τυφλά οι οδηγίες του Αμερικανικού CDC, το οποίο με την σειρά του ακολουθεί τυφλά τις οδηγίες του Π.Ο.Υ. δια των οποίων αποδίδονται θάνατοι στον κορωνοϊό-19 χωρίς καμία εργαστηριακή ένδειξη. Απλώς και μόνον βάσει υποψιών και υποθέσεων. Αμερικανίδα ιατρός επιβεβαιώνει το αίσχος των ψευδών στατιστικών για τους θανάτους από covid-19
Τα ίδια και στην Ελλάδα .Έχουν απαγορευτεί  εξ αρχής οι Νεκροψίες .Συνεπώς δεν έχουμε  πιστοποιημένους Θανάτους απο Κορωνοιό.Το να εχει κάποιος Κορωνοιό κανείς δεν ξέρει αν είναι covid 19 η άλλου τύπου.. και αν οι ασθενεις πεθαίνουν απο άλλες αιτίες.Kατι που ο Τσιόρδας το  επιβεβαίωσε οτι χρέωναν στο Κορωνοιό θανάτους απο άλλες αιτίες.Η απάτη είναι ιστορικής σημασίας.
Ηδη το Νόμο 4862/20 τον έχουν ψηφίσει ολα τα σχεδόν τα Κράτη σε πανομοιότυπο κείμενο. .Ηδη σε video που έχουμε ανεβάσει τα βλέπετε.Με τον να βάζουν τα Xoaxes να σου λένε τα αντίθετα είναι μόνο γιατί φοβούνται την εξέγερση των Ελλήνων.
Π.Χ Οι αρχές της Αυστραλίας ανέλαβαν το δικαίωμα να ζητούν από την αστυνομία ν΄αποσύρουν τα παιδιά από την επιμέλεια φύλαξη των γονιών τους για να εγγυηθούν το σεβασμό των μέτρων που αφορούν τον coronavirus.
Η παράγραφος 2 του COVID-19 Emergency Response Act 2020 τροποποιεί το Emergency Response Act 2004 στοχεύοντας στη χορήγηση νέων εξουσιών σε « επείγουσες καταστάσεις ».
Το άρθρο 25 του νόμου δηλώνει τα ακόλουθα: Απομάκρυνση παιδιών
Το θέμα είναι αν οι Ελληνες πόσο ακόμη θα δέχονται αυτή  την ΟΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.Αν θα  υποταχθούν στα Καθάρματα της Νέας Τάξης που σκοπό εχει να μας ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ…η ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ  ώστε να αγωνιστούν για την Ελευθερία τους.
amazonios.net














Αρπαγη παιδιών απο τη μάννα .Αστυνομία Covid!!! Νεα Τάξη

 

4,25 χιλ. εγγεγραμμένοι
Δε φοράς μάσκα; Πρόστιμο, σύλληψη σαν τρομοκράτης και αφαίρεση των παιδιών σου. Σίγουρα όμως όλα αυτά γίνονται για το καλό μας..Αυτά θα γίνονται με την Νεα Τάξη και τις εντολές που ακολουθεί και η δική μας Κυβέρνηση.....Προσεχώς και στην Ελλάδα ..Εισαι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ αν δεν φορέσεις μάσκα.Το "αδίκημα" είναι ότι αναπνέεις ΟΞΥΓΟΝΟ και το μυαλό σου λειτουργία ενώ με τη μάσκα διοξείδιο για να έχεις  ζαλάδες, ταχυκαρδία, δύσπνοια μέχρι να πέσεις λιπόθυμος.. Τον Κρατικό μηχανισμό και την  Αστυνομία χρησιμοποιούν οι Κυβερνήσεις γι αυτά τα τερατώδη σχέδια των Παρανοϊκών της Ελιτ που με ΟΠΛΟ τον Κορωνοιό καταργεί κάθε θεμελιώδεις Δημοκρατικό Δικαίωμα των πολιτών...Δυστυχώς στην Ελλάδα βόσκουν πολλά ΠΡΟΒΑΤΑ και μπαίνουν στο μαντρί τους όπως τους λέει ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΟΥΛΗΣ και ολο το πολιτικό σύστημα.. Για να δούμε και την δική μας Αστυνομία θα εκτελέσει αυτές τις εντολές ?...Γιατί μέχρι σήμερα ξεσκίζει τους πολίτες για τις μάσκες και ρίχνει 10 χίλιαρα σε όποια επιχείρηση έχει μείνει όρθια. και έχει μετατραπεί σε ΝΤΑΒΑΤΖΗ της κατευθυνόμενης από τη Νέα Τάξη Κυβέρνηση.