Πέμπτη, Αυγούστου 13

ΞΕΦΤΙΛΕΣ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ»! ΞΑΝΑΗΡΘΕ ΚΑΙ… «ΜΕΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ» ΤΟ ORUC REIS!


Το έδωσαν στη δημοσιότητα οι Τούρκοι, φαίνεται το καλώδιο του Oruc Reis να βρίσκεται στη θάλασσα, άρα να πραγματοποιεί έρευνες, παραβιάζοντας και την τελευταία… «κόκκινη γραμμή» των ξεφτιλισμένων!
Αγαλλίασε η «εθνικοφροσύνη» εχθές το απόγευμα, μόλις το Oruc Reis εξήλθε από την ελληνική υφαλοκρηπίδα και εισήλθε στην κυπριακή, νομίζοντας πως η ξεφτίλα τελείωσε. Μέχρι και διάγγελμα αποτόλμησε το κακαντράκι της Μαρέβας, λέγοντας πως η Ελλάδα… δεν εκβιάζεται.
Ε, δεν πρόλαβε να… ξεθαρρέψει και το Oruc Reis… επέστρεψε! Από τα ξημερώματα, λοιπόν, το τουρκικό ερευνητικό, με τα δυο βοηθητικά του σκάφη Ataman και Cengiz Han και τα τουρκικά πολεμικά πλοία της συνοδείας τους, εισήλθαν
και πάλι εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδα, συνεχίζοντας την περιπλάνηση! Και μη φοβούμενοι οι Τουρκαλάδες, πως πρώτα θα τους… κάψει και μετά θα ρωτήσει ποιοι είναι, το… ετοιμοπόλεμο «γεράκι» του Μητσοτάκη, ο στρατηγός-ανέκδοτο, Φλώρος!
Μάλιστα, για να μην οχυρώνονται οι ξεφτιλισμένοι «εθνικόφρονες» πίσω από το παραμύθι ότι το Oruc Reis δεν πραγματοποιεί σεισμικές έρευνες, άρα «όλα καλά» (όπως είπε και ο επίδοξος… εμπρηστής στρατηγούκος), σε μια από τις φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Τούρκοι, φαίνεται το καλώδιο του Oruc Reis να βρίσκεται στη θάλασσα, άρα να πραγματοποιεί έρευνες, παραβιάζοντας και την τελευταία… «κόκκινη γραμμή» των ξεφτιλισμένων!