Κυριακή, Αυγούστου 23

Με γεια το panathinaikos TV, αλλά δεν μας είπε: Πόσο θα είναι η συνδρομή;

Ο Αλαφούζος, αφού δεν τα βρήκε με τη NOVA, που του πρόσφερε 5,7 εκατ. ευρώ. αποφάσισε να κάνει το panathinaikos TV. Δικαίωμά του. Ο κάθε επιχειρηματίας, την τσέπη του κοιτάζει πρώτα.
Κι εκτός από το διαδικτυακό κανάλι, ο Αλαφούζος συμφώνησε με την Cosmote TV για να εντάξει κι εκεί το νέο κανάλι του. Κι αρχίζει να μεταδίδει τα ματς αρχής γενομένης από το φιλικό με το Μαρκό το Σάββατο.

Μάλιστα. Αλλού είναι το θέμα: Πόσο θα είναι η συνδρομή για έναν οπαδό του Παναθηναϊκού κι όχι μόνο, για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια στο διαδικτυακό κανάλι του Αλαφούζου; Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνει γνωστό.
Όταν ο Σαββίδης έφτιαξε το paokTV, το ανακοίνωσε εξ αρχής, ότι θα είναι 4.99 ευρώ για όλα τα ματς, εκτός από τα ντέρμπι, όπου το ποσό έφτανε στα 7.99 ευρώ. Ο Αλαφούζος, γιατί δεν το ανακοίνωσε; Μήπως θέλει να το παίξει… Μπερλουσκόνι;
Για να θυμούνται οι παλιοί και μαθαίνουν οι νεότεροι, ο Μπερλουσκόνι είχε φτιάξει ένα κανάλι, το Canal Plus και πουλούσε ελεύθερα την Μίλαν, την δική του ομάδα, δηλαδή, την Ίντερ, την Γιούβε και τη Νάπολι.
Κι όταν ο κόσμος εθίστηκε στο τζάμπα, ο σενιόρ Σίλβιο το έκανε συνδρομητικό και κονόμησε άντερα.
Τέλος πάντων, ο Αλαφούζος έδωσε και στην Cosmote TV το κανάλι. Κι εκεί, όσοι θέλουν, θα πληρώνουν για να βλέπουν Παναθηναϊκό, με την εφαρμογή play per view. Πόσο θα κοστίζει ένα ματς; Ούτε αυτό είναι γνωστό.
Γιατί δεν αποκάλυψε το «νούμερο» ο Αλαφούζος; Διότι περιμένει πρώτα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Κι ας ο Παναθηναϊκός πάει καλά, θα είναι παραπάνω από αυτά που παίρνει ο Ιβάν..iapopsi.gr