Ραχήλ Μακρή: Ζητά την υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης από Κικίλια και Κεραμέως για να φορέσει μάσκα (pic)


Να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση-βεβαίωση ότι η χρήση μάσκας δεν ενέχει κινδύνους για την υγεία των Ελλήνων, καλεί τον Βασίλη Κικίλια και τη Νίκη Κεραμέως η Ραχήλ Μακρή.

ζητάει από τη Νίκη Κεραμέως και τον Βασίλη Κικίλια να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση... για να φορέσει μάσκα!
Η Ραχήλ Μακρή είναι πολύ δραστήρια στα social media, καθώς οι αναρτήσεις της στο Facebook
καθημερινά είναι πάρα πολλές. Σε μία από αυτές, λοιπόν, ζητάει από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, να υπογράψουν «δήλωση-βεβαίωση για να βεβαιώσουν τους Έλληνες πολίτες ότι η χρήση μάσκας ΔΕΝ ενέχει κινδύνους για την υγεία των πολιτών και ΔΕΝ έχει επιπτώσεις σε αυτήν».
Ακόμα αναφέρει ότι «θα αναλάβουν την πλήρη και αποκλειστική αστική και ποινική ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη» υπάρξει από τη χρήση της.
Αναλυτικά η ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή:
Ο κύριος Κικίλιας και η κυρία Κεραμέως θα υπογράψουν την παρακάτω δήλωση βεβαίωση.
Θα ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ τους Έλληνες πολίτες ότι η χρήση μάσκας ΔΕΝ ενέχει κινδύνους για την υγεία των πολιτών και ΔΕΝ έχει επιπτώσεις σ' αυτήν.
Θα ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ την πλήρη και αποκλειστική ΑΣΤΙΚΗ και ΠΟΙΝΙΚΗ ευθύνη για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βλάβη υποστώ εγώ και τα παιδιά μου από τη χρήση μάσκας.
Την ίδια βεβαίωση-δήλωση που ετοίμασε ο δικηγόρος κύριος Αντωνιάδης θα έχω μαζί μου για να υπογράψει οποιοσδήποτε επιχειρήσει να υποχρεώσει εμένα και τους γιους μου να φορέσουμε τη μάσκα. Οποιοσδήποτε επιχειρήσει να εφαρμόσει τις Κ.Υ.Α. που έχεις και εσύ υπογράψει, ως ο πλέον ΑΡΜΟΔΙΟΣ υπουργός, οι οποίες σε τίποτα δεν διαφέρουν, σε επίπεδο επικινδυνότητας και παραλογισμού, από μία Κ.Υ.Α. η οποία θα μας υποχρέωνε να εισπνέουμε το καυσαέριο από τις εξατμίσεις τον αυτοκινήτων.
Όταν υπογράψεις τη βεβαίωση-δήλωση, εγώ πρώτη θα φορέσω την άλλη στιγμή τη μάσκα.

Υπόγραψε τη βεβαίωση-δήλωση
Πηγή: reader.gr