Την είδα κάπου σε screenshot και νόμιζα πως ήταν τρολιά. Κι όμως δεν είναι.!


Είναι η πρώτη φορά που κοινοποιώ ανάρτηση του αλητοσούργελου. Την είδα κάπου σε screenshot και νόμιζα πως ήταν τρολιά. Κι όμως δεν είναι. Ο δεδηλωμένος άθεος, που δεν έμπαινε καν μέσα σε εκκλησία μη μαγαριστεί, γράφει (του γράφουν, αυτός δεν ξέρει να γράψει ούτε το όνομά του, αλλά το ίδιο κάνει) αυτά που βλέπετε. Τελικά δεν είναι μόνο η ηλιθιότητα άπειρη στο (ενδεχομένως πεπερασμένο) σύμπαν. Είναι και η ξετσιπωσιά.
Alexis Tsipras
Ο λαός μας τιμά σήμερα την Παναγία. Την Aνύμφευτη Nύμφη, την Υπέρμαχο Στρατηγό, την Ελεούσα, τη Γιάτρισσα, τη Θαλασσινή, την Παρηγορήτρα. Τη Μάνα που προστατεύει τους αδύναμους και σκέπει τους αδικημένους. Που συγχωρεί και δεν τιμωρεί, και το όνομά της βρίσκεται στα χείλη όσων αισθάνονται ότι έχουν την ανάγκη της.

Στις σκοτεινές μέρες που περνάμε, με την υγειονομική και την οικονομική κρίση, αλλά και με τις τουρκικές προκλήσεις σε βάρος της πατρίδας μας, χρειαζόμαστε όλες και όλοι το κουράγιο, την ελπίδα, το φως, που η πίστη καθενός, αλλά και ο σεβασμός στην πίστη καθενός, στις παραδόσεις και στη λαϊκή ψυχή, μπορούν να προσφέρουν.
Χρόνια πολλά στις απανταχού Ελληνίδες, χρόνια πολλά στους απανταχού Έλληνες!