Σάββατο, Αυγούστου 29

Ο πολίτης καταγγέλλει: Το Μεταξουργείο εκπέμπει S.O.S!

makeleio2
Ο αναγνώστης που μας έστειλε σήμερα την επιστολή, είχε ξαναγράψει πριν 1.5 χρόνο για την κατάσταση που επικρατεί στο Μεταξουργείο. Ο καιρός μπορεί να πέρασε, αλλά η κατάσταση δεν άλλαξε. Διαβάστε τι μας γράφει:
“Πριν από 1,5 χρόνο είχα ξαναγράψει σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Μεταξουργείο η οποία και είχε ξεφύγει εντελώς και εννοώ όχι μόνο με τα ναρκωτικά αλλά και με τους οίκους ανοχής που λειτουργούν χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, τις παράνομες μάντρες με υλικά ανακύκλωσης (κλεμμένα πάντα) μέσα στις οποίες ζούνε 5 ίσως και περισσότεροι παράνομοι μετανάστες, καταστήματα με κινέζικα είδη που δεν κόβουν ποτέ αποδείξεις και παραλαμβάνουν μόνο την νύχτα, ναρκέμποροι παντού και εισαγόμενα πρεζακια.

Είχαμε την ελπίδα ότι λόγω της Προέδρου της Δημοκρατίας 150 μέτρα πιο κάτω η κατάσταση θα άλλαζε αφού μπροστά στο σπίτι της είναι περισσότεροι από 20 αστυνομικοί. Η κατάσταση όχι μόνο δεν άλλαξε αλλά τελικά έγινε χειρότερη οι ίδιοι μαύροι πουλάνε την ηρωίνη, τα ίδια πρεζάκια σπάνε τα αυτοκίνητα, κλέβουν και αφοδεύουν στις πόρτες των σπιτιών μας. Ποτέ μα ποτέ η αστυνομία δεν έχετε στην περιοχή οι κλήσεις μας αγνοούνται επιδεικτικά και οι ναρκέμποροι αποθρασύνονται μέρα με την μέρα.
Η Λεωνίδου, η Κολοκυνθούς, η Κεραμεικού αλλά ιδιαιτέρως η Ιάσωνος έχουν μετατραπεί σε ένα κάμπινγκ πρέζας όπου όλοι αυτοί κοιμούνται αφοδεύουν, κάνουν χρήση ελεύθερα. Ο μόνος που μπορεί να εισέρχεται ελεύθερα είναι η οργάνωση «Γιατροί του κόσμου» οι οποίοι τους δίνουν και τις απαραίτητες σύριγγες για να κάνουν την δουλειά τους. Όταν βέβαια τους τελειώνουν τα χρήματα απλά ξεκινάνε είτε να κλέβουν ηλικιωμένες στους δρόμους, είτε τουρίστες είτε τις περιουσίες μας τα αυτοκίνητα κάθε μέρα σπασμένα ή παραβιασμένα.
Η κατάσταση είναι απελπιστική αφού πλέον είναι μπροστά στις εισόδους των πολυκατοικιών δεν μπορείς να μπεις αλλά ούτε και να βγεις αφού πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να σκοντάψεις στις βελόνες ή τις σύριγγες που χρησιμοποιούν. Κ. Χρυσοχοΐδη η ανοχή μας έχει φτάσει στο τέλος τι άλλο πρέπει να κάνουμε για να επιληφθείτε επί του θέματος? Σαν κάτοικοι έχουμε κάνει επανειλημμένως έγγραφες καταγγελίες στο τμήμα Ομονοίας ο κ. Διοικητής μας είχε διαβεβαιώσει ότι μέσα στον προηγούμενο χρόνο θα ερχόταν ένα ειδικό φορτηγάκι για βιντεοσκόπηση αλλά πουθενά.
Θα πρέπει να καταλάβετε ότι το Μεταξουργείο, η πλατεία Αμερικής, η πλατεία Ομονοίας είναι περιοχές στις οποίες μένουν πολίτες αυτής της χώρας που έχουν το δικαίωμα της προστασίας σας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι σημαντικότερο να φυλάτε την Σοφοκλέους 24/7 για τα παράνομα τσιγάρα να έχετε 20 αστυνομικούς και ένα φορτηγάκι της ΟΠΚΕ και λίγα μέτρα πιο κάτω να γίνεται διακίνηση σκληρών ναρκωτικών με την ανοχή σας”.
1598245952590
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9f-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b5%ce%b9-%ce%a4%ce%bf-%ce%9c%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%af/