Σάββατο, Αυγούστου 22

Tina Kunakey: Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές της συντρόφου του Vincent Cassel στη Μύκονο

Tina Kunakey: Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές της συντρόφου του Vincent Cassel στη Μύκονο
Τη Μύκονο για να περάσει ένα μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών επέλεξε η 23χρονη σύντροφος του Vincent Cassel, Tina Kunakey.
Η εξωτική καλλονή και μητέρα του τρίτου παιδιού του διάσημου ηθοποιού, πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο νησί των ανέμων με φίλους, για να χαλαρώσει
και να γεμίσει τις μπαταρίες της.
Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr απαθανάτισε την 23χρονη σύντροφο του Vincent Cassel, την ώρα που απολάμβανε τις βουτιές της σε κοσμική παραλία του νησιού.


Όπως ήταν αναμενόμενο η Tina Kunakey δεν πέρασε απαρατήρητη από τους λουόμενους που δεν έπαιρναν τα μάτια τους από πάνω της.

Η Tina Kunakey είναι μοντέλο με καταγωγή από τη Γαλλία. Γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 1997 στην Toulouse και από πολύ μικρή ηλικία ήθελε να κάνει καριέρα στο modeling.
Μια μέρα, ενώ έκανε surf, μια εταιρία την προσέγγισε και της ζήτησε να κάνει μια φωτογράφιση με ρούχα του surf. Εκείνη δέχτηκε και κάπως έτσι ξεκίνησε η καριέρα της στο μόντελινκ.
Παντρεύτηκε με τον Cassel τον Αύγουστο του 2018 σε μια ιδιωτική τελετή στη Γαλλία. Τον περασμένο χρόνο, το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο τους παιδί μαζί, μια κόρη που ονόμασαν Amazonia.


govastileto.gr/