Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14

Αύγουστος 2020: Χρυσοί χορηγοί Τουρκοσειρών και μπλακ λιστ προϊόντων




Το InternationalHellenicAssociation, ένας μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός και μη κομματικός οργανισμός, από τις 3 Αυγούστου 2020 εγκαινίασε, στο πλαίσιο της ενότητας ΤΟΥΡΚΟΣΕΙΡΕΣ 2020, μια νέα κατηγορία με τίτλο THEBLACKLIST η οποία περιλαμβάνει προϊόντα και υπηρεσίες τα οποία διαφημίζονται πέντε (τουλάχιστον) φορές σε τουρκική σειρά κατά την διάρκεια μιας εβδομάδος – δεν συνυπολογίζονται καθόλου οι διάφορες τηλεπωλήσεις ή τηλεαγορές.

Όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΙΗΑ αλλά και κάθε συνειδητός Έλληνας καλούνται να απέχουν από την αγορά των προϊόντων που θα περιλαμβάνονται  μέσα στον ΜΑΥΡΟ ΠΙΝΑΚΑ (THEBLACKLIST) και να τα αντικαθιστούν με ομοειδή προϊόντα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ παραγωγής που θα φέρουν απαραιτήτως την ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ».
Πρέπει όλοι να γνωρίζουμε πως το διαφημιστικό χρήμα που συντηρεί τις τουρκοσειρές προέρχεται από την δική μας τσέπη, αφού περιλαμβάνεται στην τελική τιμή πώλησης κάθε διαφημιζόμενου προϊόντος το οποίο αγοράζουμε.
Το συντριπτικό ποσοστό των προϊόντων που διαφημίζονται σε τουρκικές σειρές είναι εισαγόμενα προκαλώντας διπλό κακό:
Αφ΄ ενός μεν επιβαρύνουν το διαχρονικό έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου της Ελλάδος, αφ΄ ετέρου δε χρηματοδοτούν την τουρκική προπαγάνδα «ήπιας ισχύος» μέσα στην Ελλάδα, με επιδοτούμενες από τους τούρκους ισλαμιστές τηλεοπτικές παραγωγές.
Αντικαθιστώντας τα εισαγόμενα προϊόντα που διαφημίζονται στις τουρκοσειρές με προϊόντα που γράφουν στην συσκευασία τους την ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ» ή ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, προσφέρουμε πολύτιμες υπηρεσίες τόσο προς την χώρα μας, όσο και προς την τσέπη μας, για τους εξής λόγους:
  • Προσφέρουμε στην χώρα μας πολύ μεγαλύτερη απασχόληση με την διαρκή αύξηση της ελληνικής παραγωγής,
  • Προσφέρουμε στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας πολύ μεγαλύτερα μεγέθη ασφαλιστικών εισφορών εργοδότη και εργαζόμενου,
  • Προσφέρουμε στα δημόσια ταμεία της Ελλάδος πολύ μεγαλύτερα ποσά φόρων από ελληνικές επιχειρήσεις που αναπτύσσονται, σε σύγκριση με τα χρήματα που προσφέρουν εξειδικευμένες στην νόμιμη φορο-αποφυγή γιγαντιαίες πολυεθνικές.
  • Προσφέρουμε την ευκαιρία σε ελληνικές επιχειρήσεις να πραγματοποιούν επενδύσεις στην χώρα μας προκειμένου να αντιμετωπίζουν την αυξημένη ζήτηση των προϊόντων τους.
  • Προσφέρουμε στο ασφαλιστικό μας σύστημα την δυνατότητα να καταβάλλει απροβλημάτιστα συντάξεις και να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες στους Έλληνες συνταξιούχους.
  • Προσφέρουμε δυνατότητες μεγαλύτερων εξαγωγών σε ελληνικά προϊόντα μέσω της αύξησης των πωλήσεων τους στην Ελλάδα.
  • Συμβάλλουμε στην μείωση του διαχρονικού ελλείμματος του εμπορικού μας ισοζυγίου με χώρες του εξωτερικού.
  • Ωφελούμε την τσέπη μας αφού τα προϊόντα με την ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» είναι κατά κανόνα φθηνότερα από τα αντίστοιχα εισαγόμενα που διαφημίζονται σε τουρκοσειρές.   
Εάν λοιπόν θέλουμε να σταματήσουν οι μεγάλες πολυεθνικές να διαφημίζονται στο συντριπτικό τους ποσοστό με εισαγόμενα προϊόντα σε τουρκοσειρές, εάν θέλουμε ανάπτυξη της χώρας μας σε πολλαπλά επίπεδα, τότε πρέπει να Αγοράζουμε Ελληνικά ψάχνοντας στα κάτω ράφια των αλυσίδων λιανικής και αποφεύγοντας συστηματικά την αγορά προϊόντων που περιλαμβάνονται κυρίως στον ΜΑΥΡΟ ΠΙΝΑΚΑ (TheBlackList) των προϊόντων τα οποία διαφημίζονται σε τουρκοσειρές, αλλά και στους πίνακες των Χρυσών Χορηγών και όλων των διαφημιζομένων σε τουρκοσειρές.
Στην σπάνια εκείνη, ακούσια ή εκούσια, περίπτωση κατά την οποία ένα προϊόν με την ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» βρεθεί στον ΜΑΥΡΟ ΠΙΝΑΚΑ (TheBlackList), τότε το αντικαθιστούμε με κάποιο άλλο, παρόμοιο προϊόν το οποίο θα φέρει οπωσδήποτε την ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ».
Ένα προϊόν προκειμένου να αφαιρεθεί από τον ΜΑΥΡΟ ΠΙΝΑΚΑ (TheBlackList) θα πρέπει να μην έχει καμία απολύτως διαφημιστική παρουσία σε τουρκοσειρές για δεκαπέντε συνεχόμενες εκπομπές.
Το Παρατηρητήριο Διαφημίσεων Τουρκοσειρών στην Ελληνική Τηλεόραση του Ι.Η.Α., από τον μήνα Αύγουστο του 2020, θα ανακοινώνει την τελευταία Κυριακή κάθε μήνα τόσο τον μηνιαίο ΜΑΥΡΟ ΠΙΝΑΚΑ (TheBlackList)  των προϊόντων που διαφημίστηκαν τουλάχιστον πέντε φορές μέσα σε μία εβδομάδα στην μοναδική τουρκική σειρά-βιτρίνα που μεταδίδεται σε ολόκληρη την Ελλάδα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΤΑΡ, όσο και τους πίνακες ΧΡΥΣΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ και ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΩΝ στην τουρκική σειρά.
Συνεπώς, η επόμενη ανακοίνωση του ΙΗΑ για τις τουρκοσειρές, θα εκδοθεί την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020.
Ευχόμαστε ολόψυχα όπως το ΣΤΑΡ, μοναδικό πλέον κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας που απέμεινε να μεταδίδει τουρκική προπαγάνδα «ήπιας ισχύος» μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι, να αφήσει τις δικαιολογίες-φύλο συκής («το αντικείμενο της σειράς είναι καθαρά κοινωνικό», «το παρακολουθούν κατά μέσο όρο περίπου 450.000 τηλεθεατές», «οι αρνητικές αντιδράσεις αφορούν σε μεμονωμένες περιπτώσεις» κ.α., ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, 5/8/2020) και να σταματήσει αμέσως την μετάδοση της τηλεοπτικής σειράς – σιδηρόδρομο των 1.000 (χιλίων) περίπου επεισοδίων στις οποίες δεν διακρίνονται εύκολα οι έννοιες αρχή-μέση-τέλος.
Αντιλαμβανόμαστε πως «είναι πολλά τα λεφτά» που βγαίνουν από τις «ανταγωνιστικές τιμές» των Τούρκων ισλαμιστών, προκειμένου να μεταδώσουν την τουρκική προπαγάνδα σε πανελλαδική εμβέλεια.
«Φίλοι» οι Τούρκοι ισλαμιστές με τα πληθωρικά «δώρα» τους, φίλτατη όμως η πατρίδα – για όσους φυσικά έχουν την ευαισθησία να το αντιλαμβάνονται!
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:  Επειδή το κανάλι ΣΤΑΡ ισχυρίζεται ότι οι διαμαρτυρίες για την μετάδοση της τουρκοσειράς αφορούν «μεμονωμένες περιπτώσεις», όσοι επιθυμούν να διαμαρτυρηθούν για την μετάδοση, μπορούν να τηλεφωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα 211 18 91 000, 211 18 92 000 και 211 18 91 004.
από ardin-rixi

 http://teleytaiaexodos.blogspot.com/2020/09/2020.html