Τρίτη, Σεπτεμβρίου 8

Κούκλα μεν, αγνώριστη δε! Έτσι είναι η «Ζήνα» 25 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο της πασίγνωστης σειράς

Η ηθοποιός έχει αλλάξει πολύ από την εποχή της πριγκίπισσας του πολέμου.

Θυμόμαστε νοσταλγικά τη δεκαετία των 90s. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα είναι πάντα συνδεδεμένη στο μυαλό μας με τα χρόνια της μεγαλύτερης ξεγνοιασιάς, προ πανδημιών, οικονομικών κρίσεων, αλλά και για έναν άλλο πολύ σημαντικό λόγο: Τις σειρές, τις ταινίες, και γενικότερα ό,τι είχε να μας προσφέρει η μικρή και η μεγάλη οθόνη τότε.



Λίγο πίσω να αφήσουμε το μυαλό μας να πάει σε αυτό το κομμάτι, θα βρούμε πολλές παραγωγές που μας κράτησαν κάθε λεπτό της προβολής τους στην τηλεόραση. Θυμάσαι όταν πρωτοκυκλοφόρησαν τα Φιλαράκια; Κανείς δεν μπορούσε τότε να φανταστεί την τεράστια επιτυχία που θα είχαν και που θα κρατούσε χρόνια μετά. Μέχρι σήμερα βάζουμε να δούμε τα επεισόδιά τους, ξανά και ξανά, και, μπορεί αν γυριζόταν σήμερα, οι ατάκες να ήταν διαφορετικές, ωστόσο, τότε ήταν ακριβώς στο κλίμα της εποχής.

Μία ανάλογη σχέση είχαμε και με τη Ζήνα. Η πριγκίπισσα του πολέμου εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση στις 4 Σεπτεμβρίου του 1995 και μέχρι το 2001 πρόβαλλε επεισόδια, με τους κριτικούς να επαινούν την παραγωγή για τη δυναμική πρωταγωνίστρια που είχε δημιουργήσει.

Όσοι βλέπαμε τη σειρά, ακόμα τη θυμόμαστε γιατί τότε ήταν ένα trend της εποχής -μαζί με τον Ηρακλή- και λατρεύαμε την ηθοποιό –Lucy Lawless– που ανέλαβε να ενσαρκώσει την ηρωίδα. Μελαχρινή, με γυμνασμένο σώμα και με την ικανότητα να βάζει στη θέση τους όλους όσους δε βρίσκονταν στον σωστό δρόμο.

Σήμερα, 25 χρόνια μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου, η σταρ έχει αλλάξει πολύ, έχει «ανοίξει» τα μαλλιά της και μοιράζεται με τους πάνω από 200 χιλιάδες followers της στο Instagram όλα τα νέα της.

Δες τις φωτογραφίες της στη συνέχεια.