Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 2

Να γιατί τα 6 νμ δεν θα γίνουν ποτέ 12 νμ στο Ανατ. Αιγαίο. Πάλι Κώστας Μητσοτάκης.


ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
Θα θυμάστε το γνωστό video του Κώστα Μητσοτάκη στο οποίο δίνει συνέντευξη  στο Α. Παπαχελά, όπου θέλει μοίρασμα της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας του Αιγαίου με τη φίλη του Τουρκία. Απο εμάς ανέβηκε το θέμα στο διαδίκτυο ξανά ενώ είχε ξεχασθεί (βλέπετε εδώ). Σήμερα σας παρουσιάζομε το δεύτερο κομμάτι αυτής της ιστορίας που παιζόταν πίσω απο αυτές τις δηλώσεις Μητσοτάκη. Οι πληροφορίες μου είναι απο το βιβλίο του αποθανόντος δημοσιογράφου Λάμπρου Παπαντωνίου, ο οποίος συνεχώς επαληθεύεται.

Το Μητσοτάκι δεν μπορεί να μιλήσει για τα χωρικά ύδατα βόρεια της Κρήτης. Για το Ανατ. Αγαίο υπάρχει κάτι καλά κρυμμένο απο την εποχή του Εφιάλτη. Σταθερά και αμετάβλλητα σύνορα σημαίνει 6 νμ, διότι αυτό ίσχυε τότε. Γιαυτό το Μητστοτάκι μιλάει για χωρικά ύδατα μόνο νότια της Κρήτης. Θαυμάστε το κάλλος της Αγίας Οικογένειας.

Ο Κώστας Μητσοτάκης οριοθέτησε στον 25ο μεσημβρινό και το Κούλι στον 28ο. Τί δεν καταλάβατε;
Εχουν προσωπική ευθύνη Σαμαράς, Σαμαράς, Σαμαράς και Καραμανλής για την επιλογή Μητσοτάκη. Τα αστειάκια και τα “εξαφανιζόμαστε” τελείωσαν. Ψάχνουν για νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας τώρα.
Δεν τελειώσαμε. Τώρα αρχίζουμε. Ενας θα μείνει και όχι αυτός που νομίζουν.
Αναλαμβάνω και τη Κηδεία και  την Ανάσταση…

 https://zcode-gr.blogspot.com/2020/08/6-12.html?spref=fb&fbclid=IwAR3b-4cMIrqDKtC2ok8xl_KUCxUCG_ASg9iEYSv-orjDeF_LLcpV_PucoE8