Τετάρτη, Οκτωβρίου 14

ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΩΡΕ; ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ; ΠΟΙΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ;

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Γράφει η Anna Art
Λυπάμαι, πονάω τόσο πολύ για όλη την κατάντια μας, θλίβομαι, τώρα που γράφω αυτά σε αυτές τις γραμμές, κλαίω! Τα δάκρυα μου έχουν ξεχειλίσει για την κατάντια μας!
Βγαίνουν αυθόρμητα χωρίς να τα ελέγξω😢
Ξέρω ότι δεν θα συγκινηθούν πολλοί γιατί δεν θα μπορέσουν να με νοώσουν πώς αισθάνομαι!
10 χρόνια αγώνα κάνω! 10 χρόνια στούς δρόμους!

10 χρόνια αντίσταση, ανιδιοτελή, μόνο για την αγάπη για αυτή την έρμη την Πατρίδα, την πολυπαθή που κατάντησε έρμαιο στα χέρια, αλιγατόρων, ανισσόροπων, διαστροφικών, ηλιθίων, προδοτών, ανθρώπων χωρίς συνείδηση, χωρίς ψυχή!

Αντίσταση για όλα τα παράνομα, για όλες τις προδοτικές συμφωνίες, αντίσταση για τα πιστεύω μου, αντίσταση για όλα τα άδικα!

Δεν μπήκα σε ομάδες, κινήματα, κόμματα, επιτροπές, συλλόγους, δεν ακολούθησα μπροστάρηδες,παρά μόνο την καρδιά μου την ψυχή μου που με πρόσταζε να αντιδράσω σε όλα τα παράλογα, άδικα, παράνομα, εγκληματικά!

Δεν στόχευσα ποτέ να διεκδικήσω ηγετικό ρόλο, εξουσία, θέσεις, αναγνώριση, υπόληψη!

Αν και προτάθηκα απο πολλούς! Ομως δεν μπορούσα! Δεν μπορούσα να προδώσω τον εαυτό μου , τα πιστεύω μου!

Ηθελα να μπορώ να τούς κοιτάω όλους κατάματα, χωρίς να ντρέπομαι, χωρίς να σκύβω το κεφάλι!

Οτι έκανα, το έκανα γιατί πίστεψα ότι ίσως κάποιοι ρομαντικοί, καθαροί άνθρωποι μπορούμε να επαναφέρουμε την τάξη, την ευνομία, το δίκιο, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ!!

Τα έβαλα μόνη μου πολλές φορές με Θεούς και Δαίμονες! Ημουν αποφασισμένη! Είχα λάβει υπόψιν μου όλες τις παραμέτρους!
Δεν τούς φοβήθηκα, δεν φοβήθηκα ποτέ να τούς αντιμετωπίσω!

Τούς αντιμετώπισα, τούς έκανα μηνύσεις, αντιμετώπισα εισαγγελείς, ανακριτές, αντιμετώπισα, αστυνομικούς, αντιμετώπισα στρατηγούς, βουλευτές, υπουργούς δημάρχους, αντιδημάρχους, δημοσίους υπαλλήλους με διευθυντικές θέσεις! Μόνη μου χωρίς να ακολουθεί κανείς!

Δεν φοβήθηκα ποτέ! Αντίθετα αυτοί με φοβήθηκαν!
Και αυτό γιατί ήξερα να τούς αντιμετωπίσω με τούς δικούς τους όρους αφού πρίν, ασχολήθηκα, ενημερώθηκα, διάβασα, έψαξα, τις προδοτικές συμφωνίες, έψαξα έμαθα για το ξεπούλημα της χώρας μου, διάβασα τις διεθνείς ατζέντες που υπογράψανε, διάβασα τις διεθνείς συνθήκες, διάβασα την απάνθρωπη συνθήκη της Λισσαβώνας την οποία και εκτελούν κατά γράμμα αυτή την στιγμή όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου!

Διάβασα όλο το Σύνταγμα, τα άρθρα του και τις παραγράφους του, το οποίο το επικαλούνται κατά περίπτωση, ενώ το έχουν καταλύσει οι ίδιοι πρίν, και που φυσικά δεν έχει ισχύ από την στιγμή που έγινε η Ευρωπαική Ενωση και που όλα τα κράτη Εθνη μετατράπηκαν σε Εταιρείες! 

Οπως και επειδή όλα τα κράτη βρισκόμαστε κάτω απο το Αγγλικό Εμπορικό Ναυτικό Δίκαιο!

Διάβασα σχεδόν όλους τους κώδικες, που μας αφορούν, ποινικούς, αστικούς, φορολογικούς κλπ για να γνωρίζω τούς νόμους για να μπορώ να τούς αντιμετωπίζω!

Φυσικά οι νόμοι και κώδικες είναι χιλιάδες όπως και οι νομολογίες και όλοι οι νόμοι που δεν συμφωνούν με το (Σύνταγμα αυτό που προβαλλουν, )είναι παράνομοι!

Και κάθε νόμος έχει και έναν αντινόμο που να αναιρεί τον προηγούμενο! Ετσι για να ξεφεύγουν μέσα στους λαβύρινθους της ανομίας!

Πήγα έπιασα τον εισαγγελέα παρουσία αστυνομικού κσι του είπα κατάμουτρα ότι συναινούν στην προδοσία της χώρας μας, ότι είναι  συνένοχοι και συνεργοί για Εσχάτη προδοσία και πώς αν εγώ τον φάω για να προστατέψω την Πατρίδα μου, σύμφωνα με το Σύνταγμα που επικαλούνται, η ποινή μου θα είναι 20 χρόνια, ενώ η δική τους ποινή για Εσχάτη προδοσία είναι ισόβια!

Δεν σκέφτηκα τίποτε εκείνη την στιγμή! Ούτε αν με πιάσουν ούτε τίποτε! Εφτυσα κατάμουτρα δημάρχους, αντιδημάρχους, στρατηγούς, τους αποκάλεσα προδότες τούς προκάλεσα να με μηνύσουν για να εκδικαστούν και οι δικές μου μηνύσεις!

Αντιδράσαμε πρώτοι για την λαθραία εισβολή των υποτιθέμενων προσφύγων γιατί βλέπαμε ,είμασταν ενήμεροι, για τα επακόλουθα και λυπηρά που θα συνέβαιναν στο πολύ εγγύς μέλλον στην Πατρίδα μας!

Δεχτήκαμε μπούλινγκ απο συμπολίτες μας, συγγενείς φίλους και σχεδόν από όλη την Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας μας, ρατσιστές, χρυσαυγίτες, φασίστες , ακροδεξιούς! Δεχτήκαμε μηνύσεις, απειλές καταγγελίες απο Ανθέλληνες, δασκάλους, δημοσιογράφους, αστυνομικούς!

Συμμετείχα σε όλα τα συλλαλητήρια που φάγαμε τόνους ληγμένων χημικών!

Στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία που κάποιοι με μεγάλη ευχέρεια τα ξεπούλησαν έναντι αδρών αμοιβών!
Τούς μηνύσαμε για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών!

Ξεπούλησαν όλη την Ελλάδα όλοι! Μα όλοι με μεγάλη ευκολία!
Ξεπούλησαν περιοχές, νησιά, εδάφη ξεπούλησαν την Ενδοξη χώρα των προγόνων μου την μελλοντική χώρα των παιδιών μας! Με την συμμετοχή όλων!

Και αφού μας καθηλώσανε, μας υποτάξανε με προδοσίες, ανταλλάγματα, αλλισβερίσια,μπόνους, μας φέρανε τους καινούργιους εποίκους, η αποίκους πιό σωστά για να μας αντικαταστήσουν!

Μας φέρανε τον πολυπολιτισμό, αυτόν της συνεχούς αφόδευσης  και εκσπερμάτωσης, σε κάθε ιερή γωνιά, οδό , ιερούς χώρους μνημεία κλπ!

Τον πολιτισμό που μας αξίζει!

Και μας αξίζει γιατί έχουμε δώσει την συγκατάθεση μας αφού εξαγοράστηκαν οι ψυχές μας, οι διάνοιες μας, απο την εφήμερη υλική ευδαιμονία και αφού καταντήσαμε οι μαριοννέτες που τα νήματα τους τα κινούν , υποκριτές, τηλεπερσόνες, πόρνοι, προδότες, παιδόφιλοι, ανώμαλοι, διαστροφείς, κλέφτες, ανήθικοι,  ασυνείδητοι πλασσαρισμένοι άνθρωποι κάτω απο τίτλους, θέσεις εξουσίας κλπ!

Και τώρα ; Τώρα φτάσαμε στον πάτο;

Η ο πάτος δεν έχει τελειωμό;

Τώρα μας πλασσάρανε μία εικονική πανδημία, για τον εικονικό κόσμο που στήσανε!

Μια πανδημία ανυπόστατη , χωρίς κάν αληθινά υπαρκτά κρούσματα, χωρίς κάν να είναι επιδημία!

Και μας λένε για φονικό ιό! 
Και μας το λένε οι φονιάδες των λαών!
Μας το λένε αυτοί που το είχανε προσχεδιάσει, αυτοί που ρυθμίζουν τις ζωές μας. 

Αυτοί που παράγουν εργαστηριακούς ιούς, αυτοί που παράγουν φάρμακα δια πάσαν νόσον και πάση μαλακία! Αυτοί που παράγουν τα σωτήρια εμβόλια, με όλα τα χημικά και παρενέργειες!

Αυτοί οι διακεκριμένοι επιστήμονες που απο το 2017 είχαν ανακοινώσει ότι τα επόμενα χρόνια θα παρουσιαστεί μία πανδημία στην ανθρωπότητα!

Αυτοί που δεν δίστασαν να πουλήσουν ψεύτικες ελπίδες σε ανθρώπους θυσιάζοντας τις ζωές τους στον βωμό του χρήματος της Δόξας και τής εξουσίας!

Αυτοί που εκμεταλευόμενοι τον ανθρώπινο πόνο τούς πάσσαραν φάρμακα και εμβόλια με ημερομηνίες λήξης για τις ζωές μας!

Ολα αυτά απο τον ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΟΥ! Απο αυτόν που συμμετέχει στην Παγκόσμια διακυβέρνηση!
Καί τώρα;

Τώρα αφού κατάφεραν να τρομοκρατήσουν τις μάζες, τους λαούς, αφού κατάφεραν με την απειλή του κινδύνου των ζωών τους, θαρρείς και έχουν κάνει όλοι συμβόλαιο ζωής, η θανάτου, μας επιβάλλουν και την μασκοφορία!

Κατάφεραν να καθοδηγήσουν τις μάζες με τούς δικούς τους επίλεκτους στρατευμένους στην υπηρεσία τους, όπως δημοσιοκάφρων γιατρών, σωμάτων ασφαλείας, εκπαιδευτικών, δικαστικών και γενικώς όλου του υποτιθέμενου δημόσιου κρατικού μηχανισμού φυσικά με πλουσιοπάροχα ανταλλάγματα!

Κατάφεραν να οδηγήσουν σε ανεργία επιχειρήσεις, κατάφεραν να δημιουργήσουν  στρατιές ανέργων, κατάφεραν να πείσουν έγκυες να φοράνε μάσκες ώστε να στερούν το οξυγόνο των εμβρύων, κατάφεραν να πείσουν γονείς να φοράνε μάσκες στα ανήλικα παιδιά τους ρισκάροντας τις ζωές τους, κατάφεραν να μασκοφορέσουν υπαλλήλους εργοδότες, με ψεύτικα κρούσματα, ψεύτικα αποτελέσματα τέστ,χωρίς να υπολογίζουν τις θανατηφόρες παρενέργειες της συνεχούς χρήσης της μάσκας!

Κατάφεραν να μας πουλάνε σανό οι πανηλίθιοι , να μας δουλεύουν κατάμουτρα όπως ο Σύψας που μας είπε για τα ασυνόδευτα 25,30, ότι είναι νέα παιδιά και δεν έχουν κίνδυνο να κολλήσουν η να έχουν κρούσματα, ενώ εμείς , τα παιδιά μας έχουμε κίνδυνο!

Όμως εμείς;; Εμείς τι κάνουμε;
Οι γονείς τι φοβούνται; Τις μηνύσεις; Αντί να πάνε οι ίδιοι να πιάσουνε τους εισαγγελείς, αντί να ψαχτούνε, να ερευνήσουν να τούς γυρίσουν τούς παράνομους νόμους τους με τους αντινόμους τους, οι ίδιοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων με θάρρος, δύναμη για να προστατέψουν αυτά τα αθώα παιδιά που τα προσφέρουν βορά στα ανήθικα σχέδια τους, τι κάνουν; 

Εγκληματούν φορώντας μάσκες στα μωρά τους!

Βγάλανε νόμους να παίρνουν τα παιδιά από τούς γονείς σε περίπτωση που θεωρήσουν ότι υπάρχουν υποψίες για κρούσματα! Να τα πάρουνε, ποιοί, να τα πάνε πού;

Αντιμετωπίστε τους επιτέλους!!! Ορθώστε το ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ !
Αυτό μας πρέπει όλους μα όλους! Ολη την κοινωνία! Επαγγελματίες, υπαλλήλους και μή !

Αλλοιώς ας τα κλείσουν όλα!
Διαμαρτύρονται και για τα ωράρια κάποιοι!
Και τι κάνουν;

Διαμαρτύρονται οι νησιώτες για τα ευτράπελα που συμβαίνουν στα νησιά τους απο τους λαθροεισβολείς! Καί; Τι κάνανε πρίν, όταν ορδές εισβάλλανε στα νησιά τους; Τι κάνουν τώρα;

Και δεν μιλάω για όλους! Γιατί έστω και μία πολύ μικρή μερίδα αντιδρούν! Αλλά; Αλλά είναι σαν την μύγα μέσα στο γάλα! Και εξαιτίας των ασυνείδητων την πληρώνουν και κάποιοι που δεν φταίνε!

Η θα ξυπνήσουμε όλοι και θα τούς αντιμετωπίσουμε, η θα δεχτούμε τα επόμενα σχέδια τους με σκυμμένο το κεφάλι!

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΖΟΜΠΙ!

Αυτό θέλουμε;


Υ.Γ. Ίσως είναι και από τις τελευταίες μου σοβαρές αναρτήσεις!
Σκέφτομαι σοβαρά να το κλείσω, όμως χάρη κάποιων παρεναίσεων καλών φίλων το κρατάω ακόμη ανοιχτό!
http://oimos-athina.blogspot.com/2020/09/blog-post_50.html