Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29

Τελικά, η χώρα πρέπει να διαλυθεί εντελώς. Διόρθωση δεν παίρνει το πράγμα. Είναι τόσο σάπιο που ζέχνει, όσο και να το αρωματίζεις.

Ο γαλανός ουρανός και η εναλλακτική ξεφτίλα του Αλέξη...




Ξέραμε όλοι ότι, από την στιγμή που η Έλληνες έκαναν πρωθυπουργό το ζαβό παιδί του Μητσοτάκη, οι μέρες του ήταν μετρημένες.


Δεν χρειαζόταν να είσαι, ούτε πολιτικός αναλυτής, ούτε ξεπουλημένος δημοσιογράφος, ούτε να ασχολείσαι -έστω λίγο- με την πολιτική για να το καταλάβεις.


Η εικόνα μιλάει -και μιλούσε- από μόνη της, και δεν μπορεί να μαζευτεί από πουθενά, όσο και να παπαγαλίζουν οι μπουκωμένοι δημοσιογραφίσκοι.


Όσο περνούν οι μέρες, μετά τους “θριάμβους” της άνοιξης, όλο και πλησιάζουμε προς την “Μικρασιατική καταστροφή” .


Πολύ φοβάμαι πως δεν αργεί η ώρα που θα επιβάλλει την “τάξη” ο στρατός στην χώρα, με πρόσχημα την πανδημία και την όποια πολιτική ευθύνη στους φιλοχουντικούς τούτης της χώρας.


Είδα ένα απόσπασμα, τις προάλλες, εντελώς τυχαία, από την ομιλία του Αλέξη του Τσίπρα -όπως τον λένε και τα συντρόφια του- στην ΔΕΘ.


Ξέρεις, ένα από τα χειρότερα πράγματα στον άνθρωπο, είναι να προσποιείται ότι είναι κάτι που δεν είναι.


Ο άνθρωπος που κατάφερε -γιατί περί κατορθώματος πρόκειται- να κάνει πρωθυπουργό τον Mr.Bean, μιλούσε για το σχέδιό του για να βγούμε, λέει, από την κρίση.

Ο άνθρωπος που στις προγραμματικές του δηλώσεις, ως πρωθυπουργός, γιατί δεν έχουμε όλοι αμνησία ,έλεγε με δάκρυα στα μάτια:


«Είμαστε σάρκα από τη σάρκα αυτού του λαού, θα τον υπηρετήσουμε μέχρι τέλους, είμαστε κάθε λέξη από το Σύνταγμα αυτής της χώρας».

Ώπα μεγάλε, πάσο! 


Λίγο ντροπή· τουλάχιστον ο άλλος μας το λέει κατάμουτρα -άλλο αν το πόπολο χειροκροτάει στα μπαλκόνια- “είμαι φασίστας”.


Το βλέπεις από τις επιλογές, τα στελέχη και τα πρόβατα που τον ακολουθούν.


Εσύ δεν ήσουν πρωθυπουργός πριν; 

Κοίτα με ποιους έμεινες. 

Η αξιοπρέπεια πήγε περίπατο, ε;


Στη διάρκεια της ζωής σου, φτάνεις σε σταυροδρόμια και έρχεσαι αντιμέτωπος με τις αρχές σου, ως ανθρώπινη ύπαρξη.Τις κόκκινες γραμμές σου, όπως αρέσει σε πολλούς να λένε.

Αν διαλέξεις τον λάθος δρόμο, δεν υπάρχει επιστροφή.


Το θλιβερό είναι πως ο Τσίπρας νομίζει ότι είμαστε στο 2015.

Δεν είμαστε.


Το ακόμη πιο θλιβερό είναι πως υπάρχουν πολλοί που τον πιστεύουν.

Παιδιά, μεταξύ μας, είμαστε στο 2020. Όλα έχουν πάει στο διάολο.

Και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η εναλλακτική για να μην αλλάξει τίποτα.

Την αγάπη μου από Ιωάννινα.

Τ.Τ.Π.




Υ.Γ. Τελικά,  η χώρα πρέπει να διαλυθεί εντελώς.
Διόρθωση δεν παίρνει το πράγμα.
Είναι τόσο σάπιο που ζέχνει, όσο και να το αρωματίζεις.
Για το αν θα γεννηθεί κάτι καινούργιο, δεν ξέρω.
Προσωπικά αμφιβάλλω.






(Αγαπητέ φίλε, το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός της χώρας λέει πολλά για τους Έλληνες. Πολλά για τους Έλληνες λέει και το ότι ο Αλέξης Τσίπρας θεωρείται η εναλλακτική επιλογή. Η Ελλάδα είναι μια θλιβερή χώρα πια, με πολίτες που κυνηγούν ανήλικα προσφυγόπουλα. Τα προσφυγόπουλα τους φταίνε, όχι αυτοί που ξέσκισαν τη χώρα και τις ζωές τους. Αυτούς τους αγαπάνε. Κάθε λαός παίρνει αυτό που ζητάει και αυτό που του αξίζει.)



 https://pitsirikos.net
 
 http://wwwaristofanis.blogspot.com/2020/09/blog-post_31.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .