Τρίτη, Σεπτεμβρίου 1

Σούζι Κορτέζ: Σοκαρισμένη με την αποχώρηση του Μέσι η πιο σέξι θαυμάστρια του

Φανερά λυπημένη με την είδηση της επιθυμίας αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, παρουσιάστηκε η καυτή Σούζι Κορτέζ

H Σούζι Κορτέζ αφού πρώτα τα έβαλε με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Μπαρτομέου στη
συνέχεια δήλωσε πως θα συνεχίσει να είναι μεγάλη φαν του Λιονέλ Μέσι, σε όποια ομάδα και αν αγωνίζεται.

«Οσο ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου είναι πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, δεν πρόκειται να ξαναφορέσω φανέλα της ή να πανηγυρίζω τις νίκες ή τους τίτλους της ομάδας. Ειμαι πλέον φανατική οπαδός της Σίτι. Ο Μέσι έκανε τα πάντα για την Μπαρτσελόνα. Χωρίς τον Μέσι τα τελευταία πέντε χρόνια, δεν θα μπορούσαμε να προκριθούμε ούτε στο Europa League», ανέφερε χαρακτηριστικά στη «Sun».

«Είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα από μικρή, αλλά ποτέ δεν θα πάψω να υποστηρίζω το μεγαλύτερο είδωλο στον χώρο του αθλητισμού. Μέχρι θανάτου. Ο Μπαρτομέου και ο Αμπιντάλ κατέστρεψαν την ομάδα μας και τώρα εξαιτίας τους ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών θα αφήσει την Καταλωνία. Είναι μια θλιβερή ημέρα για εμένα και για εκατομμύρια μπλαουγκράνα οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Έχω αποφασίσει, όμως, πως θα γίνω η πιο φανατική οπαδός της ομάδας στην οποία θα παίζει ο Μέσι. Έχει δίκιο που φεύγει από τη Μπαρτσελόνα,, που τώρα είναι ένα μπάχαλο που διοικείται από κακούς ανθρώπους» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram της.μπάχαλο που διοικείται από κακούς ανθρώπους» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram της.







































Πηγή:www.gazzetta.gr