Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26

Έρχονται άγριες καταστάσεις! Με ειδικό λογισμικό θα εντοπίζονται στο διαδίκτυο όσοι τάσσονται κατά της μάσκας

Πρόσω ολοταχώς για την ανάπτυξη και δοκιμή ενός λογισμικού που θα εντοπίζει σε χρόνο-μηδέν τους λεγόμενους «αρνητές της μάσκας» βρίσκεται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η κατάσταση στο διαδίκτυο τείνει να αγριέψει ακόμη περισσότερο, καθώς η Δίωξη θα «σκανάρει» συγκεκριμένες λέξεις-“κλειδιά” που θα παραπέμπουν σε αμφισβήτηση της χρήσης μάσκας ή ακόμη και παρακίνηση κόσμου να μην δεχθεί τα μέτρα κατά του κορωνοϊού!

Στο μικροσκόπιο των αρχών θα βρεθούν τόσο ιστοσελίδες όσο και προφίλ ατόμων στα social media, εφόσον αυτά κριθεί ότι έχουν…«ύποπτη» δραστηριότητα.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε εκείνους που θα επιμείνουν με αναρτήσεις του στυλ «ο κορωνοϊός δεν υπάρχει» είτε θα καλούν σε μαζική άρνηση της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας.

Παράλληλα το βάρος θα ριχθεί πρώτα σε ιστοσελίδες ή ομάδες στα social media που διαπιστωμένα διαβάζονται από μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Έπειτα από σχετική απόφαση του Εισαγγελέα θα προβλέπεται το αυτόφωρο για τους…παραβάτες, μερικοί εκ των οποίων μπορεί απλά να έχουν ποστάρει την άποψή τους στον προσωπικό τους διαδικτυακό λογαριασμό!

Οι σχετικές αποφάσεις αλλά και οι…πράξεις που θα ακολουθήσουν σε λίγο καιρό «πατάνε» πάνω στο ζήτημα της δημόσιας υγείας.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .