Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14

Δήμητρα Λιάνη: Θα ήθελα να κάνω ένα παιδάκι με τον Ανδρέα

Η εξομολόγηση της τελευταίας συζύγου του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚΔήμητρα Λιάνη: Θα ήθελα να κάνω ένα παιδάκι με τον Ανδρέα
Για όσα έζησε δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου μίλησε η Δήμητρα Λιάνη.
Η τελευταία σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ μίλησε για την επιθυμία της να είχαν κάνει ένα παιδί, τονίζοντας με νόημα ότι «ο Ανδρέας αποτελεί το 90% των ονείρων μου».
«Τον ρώτησα κάποια στιγμή πώς θα έβλεπε την εμπλοκή μου με τα πολιτικά. Και μου είχε πει ότι “εδώ επιβουλεύονται εμένα, το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να σε δεχτεί”. Θα ήθελα να μπορούσα να δώσω περισσότερο στον κόσμο στον τομέα της ανθρωπιάς, της υγείας, της πείνας, της φτώχειας…
Θα ήθελα να κάνω πράγματα, αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Ο Ανδρέας αποτελεί το 90% των ονείρων μου. Φαντάσου πόσο έχει σφραγίσει τη ζωή μου και είναι κάτι που και να θέλω δεν μπορώ να το αποφύγω. Έχω πολλά πράγματα που να μου θυμίζουν τον Αντρέα και τα περισσότερα είναι στην καρδιά και στο μυαλό μου. Έχω και αυτό το σταυρουδάκι που μου είχε χαρίσει.
Είμαι ένα “βαρύ” πακέτο για κάθε άνδρα. Το καταλαβαίνουν αυτό ίσως οι άνδρες και δεν είμαι σε φάση να προσελκύω άνδρες. Δεν πιστεύω ότι θα με αγαπήσει άλλος άνθρωπος όπως με αγάπησε εκείνος. Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδάκι τότε, αλλά ήταν οι συνθήκες πάρα πολύ δύσκολες. Κοινώνησα στο διάστημα της καραντίνας γιατί εγώ δεν πιστεύω ότι από το νερό και το κρασί μπορεί να κολλήσει ο ιός. Είμαι σε δύσκολη φάση όπως όλος ο ελληνικός λαός.
Έχω υποστεί κυνηγητά και από την οικογένεια Παπανδρέου. Μου έχουν πάρει τη μισή σύνταξη, μου έχουν δημιουργήσει θέματα νομικά, θέματα οικονομικά… Επομένως όλα αυτά αποτελούν μια δύσκολη ζωή», ανέφερε η Δήμητρα Λιάνη στην εκπομπή του OPEN «Έλα Χαμογέλα».
https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/6623079/dimitra-liani-tha-ithela-na-kano-ena-paidaki-me-ton-andrea