Η Νεοθωμανική Αυτοκρατορία παρουσιάζει συμπτώματα νεκρικής ακαμψίας. Ποιος θα κάνει πρώτος ματ στην σκακιέρα;


Pexels / pixabay
Άκουσε κανένας το Ηνωμένο Βασίλειο να αντιδράσει επειδή η Γαλλία μετέφερε στρατεύματα στην ξηρά και στη θάλασσα της Κύπρου; Γιατί να αντιδράσει; Είναι κατανοητό ότι γεννιέται νέο σύστημα ασφαλείας στην Περιοχή μας; Είναι κατανοητό ότι οι Εγγυήσεις του 60 είναι ξεπερασμένες; 

Πάνος Ιγνατίου

Είναι κατανοητό ότι δεν πρέπει να ακολουθήσουμε την πολιτική των προηγούμενων χρόνων που μας οδήγησαν στην καταστροφή; Ελλάδα και Κύπρος πρέπει να στρέψουν το βλέμμα τους στη Νέα Εποχή μακριά από αγκυλώσεις. 

Στις 7 Σεπτεμβρίου φτάνει στην Κύπρο ο Σεργκέι Λαβροφ. Τότε θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν πολλές πτυχές της υφιστάμενης κρίσης. Η Ελλάδα και η Κύπρος έχουν ανάγκη από διεθνείς συμμαχίες. Καμία υποχώρηση στην Τουρκία. Το Νεοθωμανικο όραμα του Ταγίπ για αναβίωση του Χαλιφατου δε θα προχωρήσει. 

Η Νεοθωμανική Αυτοκρατορία παρουσιάζει συμπτώματα νεκρικής ακαμψίας. Ποιος θα κάνει πρώτος ματ στην σκακιέρα; Η Ε.Ε θα κόψει τον Γόρδιο Δεσμό της με την Τουρκία; Σε ποιες κατευθύνσεις θα πρέπει να στραφούν οι δύο χωρες; Το Γεωπολιτικό παιχνίδι στη συγκυρία θέλει πολύ σκληρούς, ευέλικτους και πολύ ανθεκτικους παίκτες.


 Freepen.gr 

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα