Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 18

Νέα Δημοκρατία… τέλος!

Κι όμως, θα συμβεί.
Οι μετρήσεις φέρνουν δραστικές αποφάσεις: Τα 3 νέα μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση
Τα πράγματα με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα είναι, πλέον, κάτι παραπάνω από σοβαρά- κι αυτό είναι κάτι που ουδείς μπορεί να το αρνηθεί: τα 310 κρούσματα που ανακοινώθηκαν την Τρίτη (15/9) είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης, ενώ οι διαρκώς και περισσότεροι διασωληνωμένοι κάθε μέρα εντείνουν την ανησυχία.

Θέλοντας να προλάβει τα (πολύ) χειρότερα η κυβέρνηση προέβη σε μια σειρά από νέα μέτρα στην Αττική, η οποία είναι η πλέον πληγείσα περιοχή της χώρας (πράγμα λογικό, βέβαια, μιας και σχεδόν ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας βρίσκεται εκεί).

Θέλοντας, λοιπόν, να δώσουν το καλό παράδειγμα στους πολίτες, οι κυβερνώντες δείχνουν τον δρόμο, βάζοντας… τέλος στην Νέα Δημοκρατία!
Σε τι αναφερόμαστε;
Προκειμένου να είναι «σύννομοι» με τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς ότι θα ισχύουν από τη Τετάρτη (16/9) στην πρωτεύουσα, τα στελέχη και οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος αποφάσισαν να απέχουν από τα τηλεοπτικά πάνελ, προκειμένου να τηρήσουν στο έπακρο το social distancing. Ο μόνος τρόπος για να «βγουν» στο γυαλί θα είναι μέσω skype από το σπίτι τους ή το γραφείο τους.
«Στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων που αφορούν την Αττική και ισχύουν από 16 – 30 Σεπτεμβρίου 2020, παρακαλείσθε να μην εμφανίζεστε με φυσική παρουσία αλλά μόνο μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης και skype στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που εδρεύουν στην Αττική»ήταν το μήνυμα του Σταύρου Καλαφάτη, του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.
Την εποχή της πανδημίας αλλάζουν, όπως βλέπουμε, όλα, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να προσέχουμε πάρα πολύ…instanews.gr