Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23

Διαμαντής Καραναστάσης: Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι δώρο για τα παιδιά μου (ΦΩΤΟ)

1

O ηθοποιός και σκηνοθέτης Διαμαντής Καραναστάσης είναι εδώ και αρκετό καιρό στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου, της επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», τόσο στη δημόσια όσο και στην προσωπική της ζωή.


Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Secret, αποκαλύπτοντας, για πρώτη φορά, τα αισθήματά του για τη γνωστή πολιτικό. «Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που την αγαπώ και με αγαπάει πολύ. Είναι σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου», λέει μεταξύ άλλων.

«Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που την αγαπώ και με αγαπάει πολύ. Είναι σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, ο οποίος πιστεύει πάρα πολύ σε μένα. Έρχεται στις πρόβες μου, στις γενικές δοκιμές, στις παραστάσεις μου, ατελείωτες φορές, σε φάση που της λέω “δεν κουράστηκες;”», αναφέρει ο γνωστός ηθοποιός για τη σχέση του με την κυρία Κωνσταντοπούλου.

Δείτε εδώ την συνέχεια

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .