Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 16

Ζιζέλ: “Οι κρίσεις πανικού που είχα ήταν δύσκολες για εμένα και ζήτησα βοήθεια”

Για τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπιζε μίλησε η Ζιζέλ Μπούντχεν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε μια εξομολόγηση προχώρησε η Ζιζέλ Μπούντχεν, η οποία μίλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπιζε.

To 40χρονο μοντέλο, μέσα από μια φωτογραφία που ανέβασε αγκαλιά με τον σκύλο της, έγραψε από κάτω: “Από την εμπειρία μου έμαθα ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο. Πολλές φορές μια μικρή υπενθύμιση ότι τα άσχημα συναισθήματα τελικά θα εξαφανιστούν, μπορεί να λειτουργήσει σαν φάρος ελπίδας. Το άγχος συχνά μας κάνει να νιώθουμε ότι κυριεύει τα πάντα στη ζωή μας και κάποιες φορές χρειαζόμαστε μια υποστηρικτική προτροπή που θα μας βοηθήσει να σπάσουμε αυτόν τον φαύλο κύκλο της διαρκούς ανησυχίας.
Οι κρίσεις πανικού που είχα, ήταν δύσκολες για μένα και ζήτησα βοήθεια. Σε στιγμές σαν κι αυτές, η οικογένεια, οι φίλοι και οι ειδικοί μπορούν να βοηθήσουν. Όπως επίσης οι αναπνοές και οι τεχνικές διαλογισμού. Το πιο σημαντικό είναι να μην παραμένεις αδρανής αλλά να ψάξεις εναλλακτικές λύσεις. Η ζωή είναι το πολυτιμότερο δώρο – και κάθε μέρα της αξίζει”.
Δείτε τη δημοσίευση:
Πληροφορίες: jenny.gr

Δείτε τη δημοσίευση:

Πληροφορίες: jenny.gr