Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 18

Μετά από μια κυβέρνηση Τσίπρα ποιος θα άντεχε μια κυβέρνηση Μητσοτάκη ;;


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :
Λοιπόν ...ας πούμε κάποια πράγματα. Διάβαζα ότι θα ληφθούν περιοριστικά μέτρα στις Π.Ε. Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας και Κιλκίς που αποφασίστηκαν , μετά από έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, όπου ελήφθησαν υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα, όπως έχουν διαμορφωθεί και με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.
Λοιπόν παίδες,  μέχρι τον Μάιο του 2021 θα μας πηγαίνουν σε κατά τόπους καραντίνα... μπορεί δηλαδή ένας νομός να μπει και 2 φορές (2 μήνες) καραντίνα το επόμενο χρονικό διάστημα. Βασικός στόχος για το καλό μας, είναι οι εθνικές και θρησκευτικές εορτές...
δεν πρέπει να εορτάζονται... πέραν αυτών των σταθερών εορτών, υπάρχουν και κινητές εκδηλώσεις.
Για παράδειγμα...θέλει ο Κυριάκος με τον κόντε Δένδια να δώσουν μέσω συζητήσεων το Αιγαίο για την ειρήνη και την αλληλεγγύη των λαών στην "σύμμαχο" νατοϊκή χώρα Τουρκία... βγαίνουν κάποιοι καλλιτέχνες που κατάγονται από το Αιγαίο και θέλουν να κάνουν στην Αθηνά μια δωρεάν συναυλία ως αντίδραση στις αγαθές προθέσεις του Κυριάκου!Το μαθαίνει ο σερίφης Χαρδαλιάς ο τσαμπουκαλόμαγκας ... και σου πετάει μια καραντίνα για όλο τον νομό Αττικής, που τυχαία συμπίπτει με το χρονικό διάστημα της συναυλίας! Πάπαλα συναυλία, τέλος και οι αντιδράσεις, εναντίων της ειρήνης, της αλληλεγγύης και της αγάπης των λαών! Είναι λογικό να γίνονται όλα αυτά....διότι ... μετά από μια κυβέρνηση Τσίπρα ποιος θα άντεχε μια κυβέρνηση Μητσοτάκη;;;... Μόνο οι γηγενείς μαλάκες που κατοικούν στην χώρα των Ελλήνων, και έχουν συνηθίσει!!