Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24

(ΒΙΝΤΕΟ) Αντιδήμαρχος Φαιστού: Αναρωτιόμουν αν υπάρχει κορωνοϊός, κόλλησα και κόντεψα να πεθάνω

Με διαφορετικό μάτι... «βλέπει» πλέον τον κορωνοϊό, ο αντιδήμαρχος Φαιστού, ο οποίος για 40 ημέρες ημέρες ήρθε αντιμέτωπος με τον ιό.

Την «περιπέτειά» του, που τον έκανε από αρνητή του κορωνοϊού να αλλάξει γνώμη και να στέλνει μηνύματα για την χρήση της μάσκας περιέγραψε στο MEGA ο αντιδήμαρχος Φαιστού, Γιάννης Φασομυτάκης.

«Κι εγώ στην αρχή αναρωτιόμουν… υπάρχει, δεν υπάρχει ο κορωνοϊός; Μια απλή γρίπη είναι. Μπορεί τελικά και για αυτό να τιμωρήθηκα» είπε ο αντιδήμαρχος. Μάλιστα όπως ανέφερε, ο ιός δυστυχώς του έχει αφήσει μέχρι και σήμερα ένα πρόβλημα υγείας. «Έχω μια ουλή στο δεξιό λοβό

και θα κάνει καιρό να κλείσει. Αυτή είναι η τιμωρία μου γιατί έλεγα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα».

Ο αντιδήμαρχος Φαιστού επί 40 μέρες ήταν θετικός στον ιό και χρειάστηκε να νοσηλευθεί τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο. Απευθυνόμενος στους αρνητές της μάσκας, και στους γονείς που παρακινούν τα παιδιά τους να μην προστατεύονται, είπε: «όταν θα πεις στο παιδί σου δεν θα βάλεις μάσκα και κολλήσουν η γιαγιά και ο παππούς και πεθάνουν δεν θα έχεις τύψεις μετά; Πρέπει να το περάσεις για να μάθεις;».

«Κινδύνευσα να πεθάνω. Κάθε βράδυ παρακαλούσα την Παναγία να γίνω καλά» είπε ο κ. Φασομυτάκης, εμφανώς συγκινημένος ο αντιδήμαρχος και συμπλήρωσε: «Δεν είναι δυνατόν να μην φοράμε μάσκα και να γίνουμε φονιάδες εμείς οι ίδιοι κολλώντας τους άλλους».
ο αντιδήμαρχος και συμπλήρωσε: «Δεν είναι δυνατόν να μην φοράμε μάσκα και να γίνουμε φονιάδες εμείς οι ίδιοι κολλώντας τους άλλους».

Πηγή: iefimerida.gr 


airetos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .