Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 3

Σε καραντίνα τρεις υπουργοί--ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ - ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ

Σε καραντίνα έχουν τεθεί τρεις υπουργοί της κυβέρνησης. Ο λόγος για τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση και τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, οι οποίοι συναντήθηκαν με επενδυτή από το Ισραήλ ο οποίος είχε διαγνωστεί θετικός στον Covid-19.
Έτσι στο… παρά πέντε Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης αποχώρησαν από την αποστολή που επρόκειτο να ταξιδέψει σήμερα για τη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο υπουργοί δεν πρόλαβαν να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό στο αεροδρόμιο και θα ακολουθήσουν πιστά το πρωτόκολλο της καραντίνας. Όσον αφορά στον κ. Πλακιωτάκη, τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, βρίσκεται ήδη σε απομόνωση έως ότου, με βάση το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, διαγνωστεί αρνητικός.
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας 
Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ενημερώθηκε σήμερα ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχε χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ένας εξ αυτών διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό COVID-19.
Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο ο κ. Πλακιωτάκης βρίσκεται ήδη σε απομόνωση έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστεί αρνητικός.
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης