Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21

ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Οργή για την καταδίκη του Έλληνα που σταμάτησε τους λαθρομετανάστες στον Έβρο

Άλλοι 29 λαθρομετανάστες συνελήφθησαν σε χωριό της περιοχής του Βορείου Έβρου κοντά στο Σουφλί και σίγουρα είναι πολλοί περισσότεροι αυτοί που περνούν παράνομα τα σύνορα και φτάνουν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και χάνονται μέσα στις πόλεις. Άλλωστε, αρκετοί από αυτούς συλλαμβάνονται στην Εγνατία μέσα σε αυτοκίνητα δουλεμπόρων…

Εν τω μεταξύ, οργή επικρατεί στον Έβρο για την καταδίκη του Έλληνα, που σταμάτησε τους λαθρομετανάστες οι οποίοι μάλιστα συνεπλάκισαν μαζί του.

Ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης μετά την καταδίκη του νεαρού κτηνοτρόφου από τις Φέρες με 26 μήνες φυλάκισης που σταμάτησε τους Τούρκους, που είχαν μπει παράνομα στην Ελλάδα και τιμωρήθηκαν με μικρότερη ποινή 14 μήνες δηλώνουν πληγωμένοι και εκμηδενισμένοι.

Το μήνυμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που ακολουθεί πιστά τις εντολές της παγκοσμιοποίησης και των ΜΚΟ, είναι σαφές και λέει ότι το να προστατεύσουν οι Έλληνες την Πατρίδα τους είναι… Ρατσισμός.

http://www.xrisiavgi.com

 https://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .