Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 18

Η Frida Aasen είναι το καινούριο κορίτσι της Nookie


Η Nookie "μιλάει" στις ιδιαίτερες και πολύτιμες στιγμές της ζωής ενός κοριτσιού και μιας γυναίκας... [ΕΙΚΟΝΕΣ]
Η εταιρεία Nookie δεν είναι καθόλου καινούρια στο χώρο της πολυτελούς ένδυσης και μαγιό. Πρόκειται για μια επιτυχημένη αυστραλιανή εταρεία που δημιουργήθηκε το 2008. Τα ρούχα της Nookie απευθύνονται σε κορίτσια και γυναίκες που αναζητούν ιδιαίτερα φορέματα για ξεχωριστές περιστάσεις, είτε πρόκειται για αρραβώνα, επίσημο ή χορό, γενέθλια ή γάμο.

ΑΠΟ ΤΟ INSTABOOK.GR
Σύμφωνα με την εταιρεία, «Η Nookie είναι ένα συναίσθημα. Είναι μια κουλτούρα. Γνωρίζουμε και αγαπάμε τα συνεχώς εξεσελισσόμενα Nookie-κορίτσια μας. Η Nookie “μιλάει” στις ιδιαίτερες και πολύτιμες στιγμές της ζωής ενός κοριτσιού και μιας γυναίκας και θέλει να τις κάνει να νιώθουν λαμπερές και έτοιμες να λάμψουν».
Από το 2008, η Nookie έχει δημιουργήσει μακροχρόνιες συνεργασίες με πολλούς μεγάλους εμπόρους λιανικής πώλησης, όπως τα Bloomingdales, τη Revolve, την The Iconic και την White Runway, καθώς και πολλές μπουτίκ πολλαπλών εμπορικών σημάτων σε όλη την Αυστραλία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και τον υπόλοιπο κόσμο.
Στην πιο πρόσφατη καμπάνια της, η Nookie επέλεξε το εντυπωσιακό μοντέλο Frida Aasen από τη Νορβηγία για την παρουσίαση της νέας της συλλογής.
Στην πιο πρόσφατη καμπάνια της, η Nookie επέλεξε το εντυπωσιακό μοντέλο Frida Aasen από τη Νορβηγία για την παρουσίαση της νέας της συλλογής.