Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21

Το βίντεο της Jennifer Aniston με τον Brad Pitt που έγινε viral!

Το βίντεο της Jennifer Aniston με τον Brad Pitt που έγινε viral!

Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt συναντήθηκαν στην οθόνη μετά από δεκαετίες και συγκεκριμένα στη διαδικτυακή ανάγνωση της ταινίας «Fast Times at Ridgemont High», παρέα με άλλους διάσημους ηθοποιούς.

Η διαδικτυακή συνάντηση, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στη μη κυβερνητική οργάνωση CORE (Community Organized Relief Effort) του Sean Penn και την Reform Alliance, ένωσε τους δύο ηθοποιούς.

Το βίντεο, στο οποίο οι δύο ηθοποιοί διαβάζουν το σενάριο, έγινε viral κάνοντας τους θαυμαστές τους να «λιώσουν».

Ο ηθοποιός ανέλαβε τον ρόλο του Brad Hamilton, που αρχικά έπαιξε ο Judge Reinhold, ενώ η πρώην σύζυγός του, Jennifer, έπαιξε τη «sex queen» του λυκείου Linda Barrett, που υποδύθηκε η Phoebe Cates. Το ντουέτο έπρεπε να αναδημιουργήσει μια από τις πιο ριζοσπαστικές σκηνές της ταινίας, όπου ο χαρακτήρας της Linda βγαίνει από την πισίνα, φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι.

Για την σκηνή, η Aniston ως Λίντα λέει αδέξια: «Γεια Brad, ξέρεις πόσο χαριτωμένος πίστευα πάντα ότι είσαι, τόσο σέξι. Νομίζω ότι είσαι τόσο σέξι. Θα έρθεις σε μένα;". Ο Brad αρχίζει να γελάει καθώς χαμηλώνει το βλέμμα, ενώ το υπόλοιπο καστ ξεκαρδίζεται.


ια την σκηνή, η Aniston ως Λίντα λέει αδέξια: «Γεια Brad, ξέρεις πόσο χαριτωμένος πίστευα πάντα ότι είσαι, τόσο σέξι. Νομίζω ότι είσαι τόσο σέξι. Θα έρθεις σε μένα;". Ο Brad αρχίζει να γελάει καθώς χαμηλώνει το βλέμμα, ενώ το υπόλοιπο καστ ξεκαρδίζεται.  govastileto.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .