Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21

Ι ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΡΕΚΟΡ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ – ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΝΕΟ “LOCKDOWN” ME TO 50% ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 99% ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ

1

Ετοιμάζουν για άλλη μια φορά να κλείσουν την χώρα με «lockdown» και σήμερα θα ανακοινώσουν έναν πολύ μεγάλο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού που θα αγγίζει ακόμα και τα πεντακόσια.

Τα κρούσματα βέβαια από μόνα τους δεν σημαίνουν τίποτα καθώς το 99% είναι ασυμπτωματικοί και το 50% είναι παράνομοι μετανάστες

Μόνο στην δομή του Καρά Τεπέ και μετά από πάνω από 7.000 τεστ που έγιναν εκεί, βρέθηκαν 243 κρούσματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:makeleio.gr/

«Από τις 12 Σεπτεμβρίου 2020 έως και τις 20 Σεπτεμβρίου 2020 κλιμάκια του ΕΟΔΥ επιχειρούν στη νέα δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Λέσβο (ΚΥΤ – Καρά Τεπέ), έχοντας πραγματοποιήσει συνολικά 7.064 ελέγχους γρήγορου τεστ αντιγόνου (rapid test) για ανίχνευση του ιού SARS-CoV2. Έχουν ανευρεθεί 243 νέες μολύνσεις (ποσοστό 3,44 %), εκ των οποίων 128 είναι άνδρες  (52,7%), με μέση ηλικία τα 24 έτη. Επίσης, εξετάσθηκαν 40 μέλη διαφόρων ΜΚΟ, καθώς και 120 αστυνομικοί που εργάζονται στο ΚΥΤ στο Καρά Τεπέ, το αποτέλεσμα των οποίων ήταν στο σύνολο τους αρνητικά».

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .