Τρίτη, Σεπτεμβρίου 1

ΤΟ ΣΟΪ “ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ” – ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ : “ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟ ORUC REIS ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ” – ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ή ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;; – ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ “ΕΦΑΓΑΝ” ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΟ;;; – ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…(ΒΙΝΤΕΟ)

ntora_kyriakos
Σε μια άκρως αποκαλυπτική των απόψεών της, αλλά και της αντιφατικής και αμήχανης αντιμετώπισης της τουρκικής προκλητικότητας και της απουσίας συνεκτικής στρατηγικής της κυβέρνησης δήλωση, προέβη σήμερα η πρώην Υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.
Δήλωσε ότι δεν την ενδιαφέρει αν έκανε η όχι έρευνες το Oruc Reis στο Αιγαίο . Θα πρέπει βέβαια εδώ να απαντήσει και η Κυβέρνηση, αν συμφωνεί με τις απόψεις της αδερφής του Πρωθυπουργού, που όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι οι δηλώσεις της έχουν πολύ ενδιαφέρον αφού συνήθως είναι ο “λαγός” για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

Από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για το αν έκανε έρευνες ή όχι το Oruc Reis στο Αιγαίο, απομακρύνθηκε ουσιαστικά ο σύμβουλος σε θέματα άμυνας του Κυριάκου Μητσοτάκη κ. Διακόπουλος, που υποστήριξε ότι όντως έγιναν έρευνες από το Τουρκικό ερευνητικό…
Η δήλωση έγινε σε πρωινή εκπομπή, του γνωστού καναλιού του Φαλήρου, όπου το πρώτο “βιολί” είναι η νύφη της κ. Μπακογιάννη :