Δευτέρα, Οκτωβρίου 12

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΩΣ ΚΑΙ 115 ΕΚΑΤΟΜ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΑΚΡΑΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟ 2020 ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ!

ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ...ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ!!!

Παγκόσμια Τράπεζα: 88 έως 115 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως θα πέσουν σε ακραία φτώχεια το 2020 λόγω του Covid (σσ. δηλ. των μέτρων covid).

88 έως 115 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα πέσουν σε ακραία φτώχεια το 2020 λόγω του Covid.

Η πανδημία Covid-19 θα οδηγήσει σε ακραία φτώχεια 88 ως 115 εκατομμύρια επιπλέον ανθρώπους παγκοσμίως φέτος, ανακοίνωσε η Παγκόσμια Τράπεζα την Τετάρτη, τονίζοντας ότι όλο και περισσότεροι κάτοικοι πόλεων ανησυχούν.

Αυτή είναι η πρώτη φορά σε περισσότερο από είκοσι χρόνια που το παγκόσμιο ποσοστό ακραίας φτώχειας θα αυξηθεί, υπογραμμίζει το ίδρυμα της Ουάσιγκτον. 

Και μέχρι το 2021, ο αριθμός αυτός είναι πιθανό να αυξηθεί σε 150 εκατομμύρια άτομα που ζουν με μόλις 1,90 δολάρια την ημέρα – λιγότερο από την τιμή του καφέ σε μια προηγμένη χώρα…

“Οι προβλέψεις δείχνουν επίσης ότι όλο και περισσότεροι κάτοικοι της πόλης θα πέσουν σε ακραία φτώχεια, ενώ αυτό παραδοσιακά επηρεάζει τους πληθυσμούς των αγροτικών περιοχών”, σημειώνει η Παγκόσμια Τράπεζα σε δελτίο τύπου.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .