Πέμπτη, Οκτωβρίου 8

ΗΡΘΕ Ο ΑΤΤΙΛΑΣ ΙΙΙ 46 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ – Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ

simvainei tora

Η Άγκυρα δημιουργεί ακόμα ένα μέτωπο κατά του Ελληνισμού και ανοίγει σήμερα, στις 11 το πρωί, τμήμα της παραλίας στο Βαρώσι (Περίκλειστη περιοχή Αμμοχώστου), όπως ανακοίνωσε προχθές σε διάσκεψη Τύπου στην Άγκυρα ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και ο λεγόμενος «πρωθυπουργός» Ερσίν Τατάρ.

Τις εξαγγελίες της τουρκικής πλευράς καταδίκασαν ξένες κυβερνήσεις και αξιωματούχοι εκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ το ζήτημα θα θέσει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος

Αναστασιάδης στο επόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Χθες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε εκτενώς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ για το θέμα. Η Κυπριακή Δημοκρατία προσφεύγει και στο Συμβούλιο Ασφαλείας για το θέμα των Βαρωσίων. Μόνο ο Κούλης μιλάει ακόμα για… διάλογο με αυτούς που έχουν κάνει σουρωτήρι κάθε τι ελληνικό και ορθόδοξο.

amoxostos

Σήμερα στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση διαμαρτυρίας για το άνοιγμα της παραλίας στην Αμμόχωστο στο Πολιτιστικό Κέντρο της κατεχόμενης Αμμοχώστου στη Δερύνεια».

Στις 11 σήμερα το πρωί θα επιτραπεί η είσοδος από το σημείο διέλευσης απέναντι από το δημοτικό στάδιο της Αμμοχώστου, στην περίκλειστη πόλη.

Όπως αναφέρεται, οι διεργασίες για το άνοιγμα συνεχίστηκαν και χθες το πρωί απομακρύνθηκαν από το συγκεκριμένο σημείο τα συρματοπλέγματα και καθαρίστηκε η περιοχή. Τοποθετήθηκε επίσης και το κουβούκλιο ελέγχου.

Προστίθεται ότι θα ανοίξει και η λεωφόρος Δημοκρατίας από την οποία θα παρέχεται η πρόσβαση προς τον δρόμο που οδηγεί στο σημείο εισόδου στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα του Alpha Κύπρου πριν λίγα λεπτά:

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%97%ce%a1%ce%98%ce%95-%ce%9f-%ce%91%ce%a4%ce%a4%ce%99%ce%9b%ce%91%ce%a3-%ce%99%ce%99%ce%99-46-%ce%a7%ce%a1%ce%9f%ce%9d%ce%99%ce%91-%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%91-%ce%a3%ce%97%ce%9c%ce%95%ce%a1%ce%91/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .