ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ! ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ Ο ΙΕΡΕΑΣ-ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΠΟΥ «ΤΟΛΜΗΣΕ» ΝΑ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ… (Βίντεο)

iereas-prespes-1068x612

Χωρίς κανένα σεβασμό στο σημαντικό φιλανθρωπικό και κοινωνικό του έργο, οδηγείται σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Ρόδου Χρήστος Σιάννας, με αφορμή όσα είχε πει σε κήρυγμά του για τη Συνθήκη των Πρεσπών, με ιδιαίτερη ευαισθησία και εν βρασμώ ψυχής.

Σε βάρος του π. Χρήστου κινήθηκε η Δικαιοσύνη για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος, ύστερα από αναφορά του γενικού γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού, δικηγόρου Μιχάλη Κόκκινου, στενού συνεργάτη του τότε υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά. Συγκεκριμένα,

τον Ιούνιο του 2018 ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα είχε δηλώσει, όπως χιλιάδες Έλληνες, ότι πρόκειται για «μια ημέρα πένθους για την Ελλάδα μας. Χθες οι προδότες υπογράψανε, πουλήσανε τη Μακεδονία μας».

Επιπλέον, στο κήρυγμά του είχε χαρακτηρίσει τους πολιτικούς ψεύτες και ελεεινούς, κατηγορώντας τους για εσχάτη προδοσία. «Υπογράψανε όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήρανε να διοικήσουν και να διαλύσουν, σε εντεταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας», είχε πει ο ιερέας προσθέτοντας «σήμερα το απόγευμα στις Πρέσπες έχουν πάει όλοι οι κοπρίτες, όλοι οι υπουργοί, όλα τα ρεμάλια και ακόμη και Βορειοελλαδίτες βουλευτές που υπογράψανε θα πάνε να διασκεδάσουνε τη μεγάλη τους επιτυχία».

“Προκάλεσε σε εχθροπάθεια”…

Το κήρυγμα, μάλιστα, αναρτήθηκε στο YouTube τη 17η Ιουνίου 2018, με τίτλο: «Λέμε ΟΧΙ στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν οι εφιάλτες». Στο απαράδεκτο κατηγορητήριο της ντροπής που θα αντιμετωπίσει σήμερα ο ιερωμένος, αναφέρεται, επίσης, ότι το κήρυγμά του κατά την άσκηση των καθηκόντων του ως ιερέα προκάλεσε με πρόθεση τους παριστάμενους πολίτες σε εχθροπάθεια.

Ο π. Χρήστος έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «προστάτης των φτωχών» και αυτό γιατί εδώ και πολλά χρόνια έχει αναλώσει τη ζωή του βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη.

Δες το βίντεο: 

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9f%ce%9b%ce%97-%ce%95%ce%9b%ce%9b%ce%91%ce%94%ce%91-%ce%a3%ce%a4%ce%9f-%ce%a0%ce%9b%ce%95%ce%a5%ce%a1%ce%9f-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%a3%ce%a4%ce%9f-%ce%95%ce%94%ce%a9%ce%9b%ce%99%ce%9f-%ce%9f/

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα