Πέμπτη, Οκτωβρίου 1

Θρίλερ στη Σύνοδο Κορυφής: Η Ελλάδα απέρριψε το προσχέδιο ανακοινωθέντος για την Τουρκία

Θρίλερ στη Σύνοδο Κορυφής: Η Ελλάδα απέρριψε το προσχέδιο ανακοινωθέντος για την Τουρκία

Σε θρίλερ εξελίσσεται η Σύνοδος Κορυφής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελλάδα αρνείται το προσχέδιο που παρουσιάστηκε για τις σχέσεις της ΕΕ με την Τουρκία.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται για ένα πρώτο κείμενο το οποίο η ελληνική κυβέρνηση δεν δέχεται ως κείμενο συμπερασμάτων, διότι δεν υπάρχει αναφορά στην Τουρκία. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ελληνική πλευρά επισημαίνει ότι θα πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές και προσθήκες, προκειμένου η Αθήνα να το αποδεχτεί και να περάσει στα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής.

Το προσχέδιο δεν είχε αναφορά για κυρώσεις, αλλά ανέφερε ότι η ΕΕ είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία και τα μέσα που έχει στη διάθεσή της προκειμένου να διασφαλίσει το σεβασμό και την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας και της Κύπρου, κάτι που όπως φαίνεται δεν έγινε δεκτό από την ελληνική πλευρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .