Τετάρτη, Οκτωβρίου 21

Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης γηροκομείου όπου βρέθηκαν τρία κρούσματα

Nεκρός μέσα στο σπίτι του στον Αγιο Στέφανο βρέθηκε ο 41χρονος ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας Νέα Θάλπη όπου προ δύο ημερών είχαν εντοπισθεί τρία κρούσματα κορωνοϊού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 41χρονος άνδρας έδωσε τέλος στην ζωή του με μια κυνηγετική καραμπίνα, ενώ επίσης αναφέρεται ότι και ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό σε τεστ που έκανε.. πρόσφατα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας είχε αφήσει σημείωμα που βρέθηκε δίπλα του, στο οποίο εξηγούσε γιατί έβαλε τέλος στη ζωή του.
Ο Δ. Καμπανάρος ήταν ιδιοκτήτης και γεροντολόγος στη μονάδα, και παράλληλα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Ο αυτόχειρας είχε εκφράσει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα την αγωνία του για τους οίκους ευγηρίας και είχε ζητήσει να διατίθενται rapid test, προκειμένου να είναι συνεχής ο έλεγχος για την ασφάλεια φιλοξενούμενων και εργαζόμενων. 
Το γεγονός δημοσιοποίησε ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης με ανάρτησή του:
«Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δημήτρη Καμπανάρου, ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη».
Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε.
Ο Δ.Κ. υπήρξε ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία.
Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση.
Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν.
Καλό Παράδεισο να έχει…»
Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε και ο oίκος ευγηρίας με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια:

 http://www.zoornalistas.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .