Δευτέρα, Οκτωβρίου 26

ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Παίρνετε τα σπίτια των Ελλήνων ενώ δίνετε δωρεάν σπίτια στους λ@θρομετανάστες»

Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΛΟΣ!

velopoulos-vouli

O πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νέο Πτωχευτικό Νομοσχέδιο επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το μεταναστευτικό και τα ελληνοτουρκικά λέγοντας, πως την ώρα που δίνουν δωρεάν σπίτια στους παράνομους μετανάστες παίρνουν τα σπίτια των Ελλήνων.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δήλωσε πως θα ψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας

του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του κ. Σταικούρα, επισημαίνοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε την πρόταση δυσπιστίας κατά του κ. Σταϊκούρα σε ευκαιρία συσπείρωσης της κυβέρνηση.

Αν θέλαμε να κάνουμε πρόταση πρέπει να κάνουμε σε όλη την κυβέρνηση. Δεν ασκεί μόνος του πολιτική ο κ. Σταϊκούρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε τη συσπείρωση της ΝΔ. Τα αποτελέσματα του νομοσχεδίου θα τα δούμε τους επόμενους μήνες. Είναι δολοφονικά» είπε και συμπλήρωσε :

«Επιλέξατε να πάρετε τα σπίτια των Ελλήνων την ώρα που δίνετε δωρεάν σπίτια στους λαθρομετανάστες. Είναι ντροπή».

Κατά την ομιλία του δήλωσε επίσης πως «Κακώς η κυβέρνηση έφερε τώρα τον πτωχευτικό την ώρα που το Oruc Reis κόβει βόλτες και θα έπρεπε να είμαστε όλοι ενωμένοι. Τώρα χρειαζόμαστε εθνική ομοψυχία».

Επιπλέον ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κάλεσε τους υπουργούς της κυβέρνησης να σταματήσουν τις δηλώσεις για τα 12 μίλια και απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε «ζητάτε την επέκταση των χωρικών μας υδάτων αλλά δεν την κάνατε όταν κυβερνούσατε εσείς».

Ενώ έκανε και σχόλιο για την αποκαρδιωτική εικόνα του κοινοβουλίου «Θεωρώ απαράδεκτο να μιλάει ο κ. Βαρουφάκης και να μην εδώ οι πολιτικοί αρχηγοί να τον ακούνε. Εγώ κάθε φορά που μιλάνε οι πολιτικοί αρχηγοί είμαι εδώ. Δεν καταλαβαίνω την λογική να μιλάει ένας πρόεδρος και να λείπουν οι υπόλοιποι. Έμεινα μόνος, σαν το λεμόνι. Δεν είναι θέμα ευγένειας αλλά πολιτικής σωφροσύνης» ανέφερε ο κ. Βελόπουλος.

.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .