Τρίτη, Οκτωβρίου 6

Που γνωρίζεις Οικονομου,τι απόφαση θα βγάλει ΑΥΡΙΟ το δικαστήριο?

Σημερα το πρωι στο ΣΚΑΙ και στην εκπομπη ΣΗΜΕΡΑ,ο παρουσιαστης Οικονομου,μια μερα πριν την αποφαση του δικαστηριου για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,κανει την εξης δηλωση "Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"! 

Που γνωριζεις Οικονομου,τι αποφαση θα βγαλει ΑΥΡΙΟ το δικαστηριο?

Εχεις καποια πληροφορια απ την "αντικειμενικη-ελευθερη" Ελληνικη δικαιοσυνη?

Ακομα,ας υποθεσουμε και να μην γνωριζεις την αποφαση,μια τετοια δημοσια δηλωση,ειναι παρεμβαση στις αποφασεις της δικαιοσυνης!

Δηλαδη,προιδεαζεις το λαο για το αποτελεσμα και τυχων αλλο αποτελεσμα της δικαιοσυνης,να δημιουργησει στη χωρα αναστατωση με φωτιες βανδαλισμους ισως και νεκρους,απ τους εχθρους της Χρυσης Αυγης,που περιμενουν την καταδικη της!

Και ο εισαγγελεας κοιματε και βλεπει ονειρο την μασκα που πεταξε ο Τραμπ!!

Αντι να επεμβει στο στουντιο και να τον συλλαβει! 

Αν ο ιερεας στη Κρητη διεπραξε προτροπη σε απειθεια,για τη μη χρηση μασκας,εδω που εχουμε ΩΜΗ παρεμβαση στο εργο της δικαιοσυνης,αν οχι και πληροφορηση εν των εσω,τι θα επρεπε να ειχε γινει κυρ Εισαγγελεα με τις παροπιδες???

Περαν τουτου,μια καταδικαστικη αποφαση συλλογικα για την Χρυση Αυγη,θα αποτελεσει στο μελλον ενα δεδικασμενο και για αλλες υποθεσεις,που θα πρεπει να τις δουμε με ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ!!

Πχ εγκλημα Μαρφιν,τσεκουρι Βοριδη(σε ποιο κομμα τοτε ανικε και με ποιους αλλους),εγκλημα χρηματιστηριου,εγκληματα μνημονιων,εγκλημα λιστας λαγκαρντ,δολοφονιες 2 ψηφοφορων της Χρυσης Αυγης,απληρωτα δανεια κομματων που μας οδηγησαν και αυτα,στα μνημονια....!

Η αυριανη αποφαση θα ειναι σταθμος για τον αν υπαρχει σε μεμονομενες ενεργειες καποιων θερμοκεφαλων,ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ!!

Δεν θα ειναι αποφαση α λα καρτ,αλλα αποφαση,κοκκινη καρτ,για ολο το πολιτικο συστημα!!!



Γ.Ν

 https://www.ksipnistere.com/2020/10/blog-post_628.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .