Τετάρτη, Οκτωβρίου 28

Κορωνοϊός και παγκόσμια κυβέρνηση: Η αλήθεια για την Ρωσία

Γιατί η Μόσχα κάνει τα ίδια με την Δύση;;;

Η ρωσική αρχή προστασίας της υγείας του καταναλωτή διέταξε σήμερα το κλείσιμο των μπαρ και των εστιατορίων από τις 11 μμ ως τις 6 πμ τοπική ώρα με αφορμή τον κορωνοϊό.

Αυτό μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Πολλοί θα αναρωτηθούν: Γιατί η Ρωσία του Πούτιν κάνει τα ίδια με την Δύση;

Η απλή απάντηση είναι: Ο κορωνοϊός αφορά τους πάντες!

Υπάρχουν και αυτοί που ισχυρίζονται όμως πως, στην παρούσα φάση, όλες οι κυβερνήσεις βολεύονται με τα μέτρα περιορισμού ελευθερίας των πολιτών τους, ενώ ξαφνικά, στην Ευρώπη για

παράδειγμα, «έσκασε» χρηματοδότηση από το πουθενά με άτυπο αντάλλαγμα την εφαρμογή των περιορισμών.

Το βέβαιο είναι ένα: Στην παρούσα φάση υπάρχει θέληση, προκειμένου τα δύο βασικά ιδεολογικοπολιτικά στρατόπεδα του πλανήτη να έρθουν σε συνεννόηση στο πλαίσιο μίας παγκόσμιας συγκυβέρνησης, η οποία δεν θα έχει πλέον μια χώρα στο επίκεντρο (βλ. ΗΠΑ), αλλά πολλές, μεταξύ αυτών και η Ρωσία, η οποία ανέκαθεν ζητούσε πολυπολικότητα. Υπό αυτό το πρίσμα κέρδισε έδαφος η ρωσική κοσμοθεωρία σε αντιδιαστολή με εκείνη του Βαθέος Κράτους των ΗΠΑ (μονοπολικός κόσμος)

Ποια είναι τα δύο βασικά στρατόπεδα στον πλανήτη;

Η διεθνιστική παγκοσμιοποίηση (Βαθύ Κράτος ΗΠΑ, ΟΗΕ, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ)

Η Εθνική Δεξιά (Ρωσία και σύμμαχοι, Ντόναλντ Τραμπ που προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία με κάθε κόστος)

Προϋπόθεση για να υπάρξει παγκόσμια συγκυβέρνηση, η οποία δεν θα είναι και τόσο φιλελεύθερη, είναι η ύπαρξη επιτυχούς διακυβέρνησης-διαχείρισης των μαζών. Ο κορωνοϊός, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, έχει δώσει μία «χρυσή» ευκαιρία ώστε να επιβληθούν μέτρα περιορισμού. Κάθε χώρα λοιπόν (και η Ρωσία) ακολουθεί την ίδια συνταγή. Στις ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ δείχνει να κινείται, μέχρι στιγμής, σε μια πιο αυτόνομη πορεία, αρνούμενος να αποδεχθεί την κορωνό-πολιτική, ωστόσο, αυτό μπορεί να αποτελεί και προεκλογικό τρικ. Θα δείξει…

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ;;;

Οι γεωστρατηγικές διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών (Δύσης-Ρωσίας) σε διάφορα μέτωπα (Βαλκάνια, Μεσόγειος, Μέση Ανατολή, Καύκασος κτλ). Επιχειρείται να βρεθεί κοινό σημείο επαφής, με την Τουρκία όμως να προκαλεί αναταραχές, προσπαθώντας να προωθήσει τις δικές τις μεγαλεπήβολες επιδιώξεις.

Οι εθνικές διαφορές μεταξύ γειτονικών κρατών (Δεν είναι μόνο τα Ελληνοτουρκικά, βλ. Ινδία-Πακιστάν, Κίνα-γειτονικά κράτη, Ισραήλ-Παλαιστίνη κτλ.).

Τα οικονομικά-γεωοικονομικά συμφέροντα (φυσικό αέριο, πετρέλαιο κτλ.)

Η καχυποψία μεταξύ των δύο στρατοπέδων, η οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή να οδηγήσει τις προσπάθειες παγκόσμιας συνεννόησης-ειρήνευσης σε πλήρη αποτυχία και ακολούθως σε ανάφλεξη.

ΑΡΑ:

Η ενδυνάμωση της Ρωσίας ήταν σε τελική ανάλυση καθοριστική. Αν δεν ήταν η Ρωσία του Πούτιν, τώρα θα είχε ήδη εγκαθιδρυθεί μονοπολική διεθνιστική παγκόσμια κυβέρνηση. Ο «Τσαρ Βλαντ» με την αντιπαγκοσμιοποιητική πολιτική του καθυστέρησε πράγματα και καταστάσεις. Γι΄ αυτό ήταν σημαντικό το ξύπνημα της «Αρκούδας».

Φυσικά η Ρωσία έχει τα δικά της συμφέροντα. Δεν σημαίνει πως επειδή συνέβαλε στην καθυστέρηση των διεθνιστικών σχεδίων προς όφελος των ανθρώπων, δεν «ονειρεύεται» παγκόσμια εξουσία, ζώντας και αναπνέοντας μόνο για να… παραδώσει την Πόλη στους Έλληνες.

Το τι θα γίνει, θα το δούμε, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, αρκετά σύντομα.

Οι εικόνες με τις μάσκες στην Ρωσία πάντως θυμίζουν Ευρώπη:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .