Παρασκευή, Οκτωβρίου 16

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕΣΩ ΝΑΤΟ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Ρωμανός με έγγραφα αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα μέσω της συμφωνίας που υπέγραψε με την Τουρκία, υπό την αιγίδα του Στόλτενμπεργκ, παραδίδει τον εναέριο χώρο της στην Τουρκία του Ερντογάν. Μέσο για αυτό είναι ο μηχανισμός «αποσυμπίεσης» όπως λανθασμένα απεκλήθη το “deconfliction” και πρόβαλε ο Γενικός Γραμματέας του NATO.

Ο ομιλητής έχει γράψει και σχετικό άρθρο από το οποίο αντλήθηκαν τα έγγραφα που προβάλλονται στο βίντεο.

Από την εκπομπή «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» με το στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα Τηλεόραση», της 9-10-2020.

Η εκπομπή μεταδίδεται καθημερινά 20:30 – 22:00

Την εκπομπή παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Στέργιος Καλόγηρος.

Συμμετέχει ο δημοσιογράφος Γιώργος Βλάχος.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ








Ο Γιώργος Ρωμανός με έγγραφα αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα μέσω της συμφωνίας που υπέγραψε με την Τουρκία, υπό την αιγίδα του Στόλτενμπεργκ, παραδίδει τον εναέριο χώρο της στην Τουρκία του Ερντογάν. Μέσο για αυτό είναι ο μηχανισμός «αποσυμπίεσης» όπως λανθασμένα απεκλήθη το “deconfliction” και πρόβαλε ο Γενικός Γραμματέας του NATO. Ο ομιλητής έχει γράψει και σχετικό άρθρο στο militaire.gr το οποίο υπάρχει στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.militaire.gr/quot-i-parad... Από εκεί αντλήθηκαν τα έγγραφα που προβάλλονται στο βίντεο. Από την εκπομπή «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» με το στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα Τηλεόραση», της 9-10-2020. Η εκπομπή μεταδίδεται καθημερινά 20:3022:00 Την εκπομπή παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Στέργιος Καλόγηρος. Συμμετέχει ο δημοσιογράφος Γιώργος Βλάχος. #ΓιώργοςΡωμανός #Ρωμανός #Neocleous #deconfliction #αποσυμπίεση
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .