Πέμπτη, Οκτωβρίου 22

ΤΕΩΣ «ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ» ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ: ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΘΑ ΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ήταν… «Μακεδονομάχος», «Παυλομελάς» και «Βουκεφάλας», σύχναζε στα συλλαλητήρια βγάζοντας… σέλφι με άλλους… «συν-μακεδονομάχους», βροντοφώναζε στα τηλεπαράθυρα πως «εγώ ποτέ δε θα αποκαλέσω αυτή τη χώρα Βόρεια Μακεδονία» και προκαλούσε… λεβέντικα τους πολιτικούς του αντιπάλους να τον πάνε… φυλακή. Ψιθύριζε δε στ’ αυτί όσων των άκουγαν, πως «μην ακούτε που λέμε πως αν περάσει η συμφωνία και γίνουμε κυβέρνηση θα τη σεβαστούμε.

Στάχτη στα μάτια των Αμερικάνων και των Γερμανών ρίχνουμε! Την άλλη μέρα θα την καταργήσουμε, μ’ έναν νόμο και ένα άρθρο».

Με τούτα και με τ’ άλλα, πείστηκε ένα 4% που ψήφιζε την Χρυσή Αυγή να ψηφίσει το «μεγάλο κόμμα» της «εθνικοφρόνου παρατάξεως» και να κάνει πρωθυπουργό τον Κούλη που –μην τον βλέπετε έτσι!- είναι… πατριωτάκι.

Τώρα, ο… λέων της μακεδονομαχίας έγινε… κανίς και διαβεβαιώνει τους συριζαίους πως τόσο αυτός όσο και οι λοιποί «Μακεδονομάχοι», «Παυλομελάδες», «Βουκεφάλες», κ.τ.λ., της Νουδούλας, θα υπερψηφίσουν ανέτως στη βουλή τις τρεις συμφωνίες με την… Βόρεια Μακεδονία.

Απαντώντας, λοιπόν, στους… αγωνιούντες συριζαίους στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της βουλής, ο ξακουστός Μπουμπούκος εξέφρασε την βεβαιότητά του πως οι τρεις κυρώσεις με τη Βόρεια Μακεδονία θα περάσουν χωρίς πρόβλημα από την ελληνική βουλή:

«Μην ανησυχείτε θα κυρωθούν οι συμφωνίες! Εμείς ως κόμμα στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, στις εκλογές, στα συλλαλητήρια λέγαμε το ίδιο: δεν πρέπει να κυρωθεί από τη Βουλή αυτή η συμφωνία αλλά εφόσον κάτι τέτοιο γίνει, είναι δεσμευτική και θα την τηρήσουμε εφόσον εκλεγούμε. Δεν έχει πρόβλημα η ΝΔ και η Κοινοβουλευτική της Ομάδα να κυρώσει τις συμφωνίες. Μην αγωνιάτε».

Και να θυμάστε εξαπατηθέντες ψηφοφόροι, που σας χλευάζει τώρα ο Μπουμπούκος και ο κάθε Μπουμπούκος, το ρηθέν για το ταμείο: «μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»! Που ισχύει και για την κάλπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .