Κυριακή, Οκτωβρίου 18

ΓΕΜΙΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ Η ΕΥΡΩΠΗ --Τζιχαντιστής αποκεφαλίζει καθηγητή στο Παρίσι

«Αλλάχου Ακμπάρ»ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ο δράστης αποκεφάλισε το θύμα του.

Τζιχαντιστής αποκεφαλίζει καθηγητή στο Παρίσι

Ένας ένοπλος άνδρας με χατζάρα μαχαίρωσε και σκότωσε έναν άνθρωπο στο προάστιο Κονφλάν-Σεντ-Ονορέ του Παρισιού, έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών, μετέδωσαν πολλά μέσα ενημέρωσης.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι το θύμα αποκεφαλίστηκε, κάτι που αρχικά διαψεύστηκε από την αστυνομία, η οποία διευκρίνιζε ότι ο δράστης μαχαίρωσε το θύμα στον λαιμό. Ωστόσο, αργότερα, δικαστική πηγή επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο δράστης αποκεφάλισε το θύμα του.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο άνδρας που δέχθηκε την επίθεση ήταν καθηγητής ιστορίας μέσης εκπαίδευσης.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στην περιοχή για να ελέγξουν έναν ύποπτο που «περιφερόταν» γύρω από ένα σχολικό συγκρότημα, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο. Στο σημείο εντόπισαν νεκρό τον καθηγητή και σε μικρή απόσταση, στην κοινότητα Ερανί, προσπάθησαν να συλλάβουν έναν άνδρα που κρατούσε μια μαχαίρα και τους απείλησε. Μάλιστα κάποιες πληροφορίες ανέφεραν πως ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν εναντίον του και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Μάρτυρες, τους οποίους επικαλείται το πρακτορείο Reuters, είπαν ότι άκουσαν τον ένοπλο να φωνάζει «Αλλάχου Ακμπάρ» πριν επιτεθεί στο θύμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .