Πέμπτη, Οκτωβρίου 15

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο πατέρας του Μπαρμπαρούση κατέθεσε ως μάρτυρας στο δικαστήριο

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο πατέρας του Μπαρμπαρούση κατέθεσε ως μάρτυρας στο δικαστήριο

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, Ηλίας Μπαρμπαρούσης, κατέθεσε στο δικαστήριο προς ενίσχυση του αιτήματος του πρώην βουλευτή για ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση.

Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι, αν εκτίσει την ποινή ο γιoς του, τότε ο ίδιος και η σύζυγός του θα έχουν σοβαρό πρόβλημα, καθώς, από τότε που δεν ξαναβγήκε βουλευτής ο γιος τους, τους φροντίζει ο ίδιος, ο οποίος ασχολείται και με την περιουσία και με τα ζώα που έχουν. Όπως είπε ο κ. Ηλίας

Μπαρμπαρούσης, εάν ο γιός τους μπει φυλακή, «εγώ είμαι τελειωμένος. Από τον Μάιο του 2017 έχω πρόβλημα όρασης και η γυναίκα μου παίρνει σύνταξη για 60% αναπηρία».

Κατά την αποχώρηση του μάρτυρα, χρειάστηκε να τον βοηθήσει ο γιος του, καθώς δεν περπατά καλά και έχει μπαστούνι. Ο πρώην βουλευτής ρώτησε την πρόεδρο αν μπορεί να αποχωρήσει και ο ίδιος για να βοηθήσει τον πατέρα του. Τότε η κα. Λεπενιώτη τού απάντησε: «Ε, τι να σας πω;... Κοιτάξτε, είστε κατηγορούμενος επί 5,5 χρόνια και σας βλέπουμε σήμερα».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .